Geleneksel Çocuk Oyunları Sona Erdi - Son Dakika
Yerel

Geleneksel Çocuk Oyunları Sona Erdi

Geleneksel Çocuk Oyunları Sona Erdi

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen “Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliği” Yakan Top ve Bayrak yarışı ile sona erdi.

31.05.2014 12:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen "Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliği" Yakan Top ve Bayrak yarışı ile sona erdi.

Lise öğrencileri Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliğinde yakan top ve bayrak yarışı ile heyecan yaşadı. 18 Temmuz Spor Salonunda gerçekleştirilen Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliğinde ortaokul öğrencileri tombik ve mendil kapmaca ile coşku yaşarken lise öğrencileri de yakan top ve bayrak yarışı ile diğer okullara karşı kıyasıya yarıştı. Kaleli yakan top oyununda erkeklerde Düzce Anadolu Lisesi B takımı birinci olurken Düzce Anadolu Lisesi A takımı ikinci, Gümüşova İmam Hatip Lisesi de üçüncü oldu. Kaleli yakan top oyununda kızlarda ise Düzce Anadolu Lisesi A takımı birinci olurken Düzce Anadolu Lisesi B takımı ikinci oldu.

Bayrak yarışında ise kızlarda Kız Meslek Lisesi birinci, Düzce Anadolu Lisesi ikinci, erkeklerde Düzce Anadolu Lisesi birinci ve Gümüşova İmam Hatip Lisesi ikinci olarak şenliği tamamladı. Ödüllerini Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, Spor Şube Müdür Gülay Ercan, Milli Eğitim Şube Müdürü Haşmet Batur takdim etti. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Geleneksel Çocuk Oyunları Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement