Geleneksel Kandıra Yağlı Pehlivan Güreşleri - Son Dakika
Yerel

Geleneksel Kandıra Yağlı Pehlivan Güreşleri

Geleneksel Kandıra Yağlı Pehlivan Güreşleri

Kandıra Belediyesi tarafından bu yıl 30'uncusu düzenlenen Kandıra Geleneksel Yağlı Pehlivan Güreşleri'ni, 654. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde başpehlivan olarak altın kemerin sahibi olan Orhan Okulu kazandı.

05.08.2015 23:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kandıra Belediyesi tarafından bu yıl 30'uncusu düzenlenen Kandıra Geleneksel Yağlı Pehlivan Güreşleri'ni, 654. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde başpehlivan olarak altın kemerin sahibi olan Orhan Okulu kazandı.

Namazgah mesire alanında gerçekleştirilen güreşlerde başpehlivanlık final mücadelesi, son Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde başpehlivan olan Orhan Okulu ile Ankara'dan katılan Salih Erinç arasında yapıldı. Erinç'i mağlup eden Okulu başpehlivan olurken, ikinciliği Erinç, üçüncülüğü ise Antalyadan katılan İsmail Balaban ile Kocaeli'den katılan Faruk Akkoyun paylaştı.

Güreş ağalığını ise açık arttırmada 45 bin lira ile en yüksek teklifi veren iş adamı Ömer Yelmer elde etti.

Müsabakalara Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu,  Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, Kağıtspor Kulübü Başkanı İslam Yücel ve protokol üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Güreşlerin sonunda kategorilerinde birinci olanlara altın, ikincilere gümüş, üçüncülere de bronz madalya ve kupa verildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Geleneksel Kandıra Yağlı Pehlivan Güreşleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement