Geleneksel Türk Tiyatrosu Gökoğuz Yeri'nde - Son Dakika
Güncel

Geleneksel Türk Tiyatrosu Gökoğuz Yeri'nde

Geleneksel Türk Tiyatrosu Gökoğuz Yeri\'nde

Gönül Coğrafyası Kültür Buluşmaları kapsamında TİKA’nın desteğiyle Moldova’yı ziyaret eden Feyz-i Alem Sanat topluluğu, Hayal Kahvesi adlı oyunlarıyla Geleneksel Türk Tiyatrosunu Gökoğuz izleyicilerle buluşturdu.

03.11.2015 15:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gönül Coğrafyası Kültür Buluşmaları kapsamında TİKA'nın desteğiyle Moldova'yı ziyaret eden Feyz-i Alem Sanat topluluğu, Hayal Kahvesi adlı oyunlarıyla Geleneksel Türk Tiyatrosunu Gökoğuz izleyicilerle buluşturdu.

TİKA'nın destekleriyle ve Gökoğuz Yeri Kültür Müdürlüğünün işbirliğiyle Komrat, Avdarma, Çadır-Lunga, Kıpçak ve Kongaz kasabalarında Hayal Kahvesi isimli oyunu sergileyen Feyz-i Alem Sanat Topluluğu, izleyicilerin yoğun ilgisiyle karşılandı. Geleneksel Türk tiyatro sanatının ortaoyunu, meddah, Aşuk ve Maşuk, Hacivat-Karagöz, kukla gösterileri, halk oyunları, semazen gösterisi ve Türk Sanat Musikisi gibi çeşitli öğelerini bir araya getiren Hayal Kahvesi, her yaştan izleyiciye hitap ederek coşkulu anlar yaşattı. Komrat Recep Tayyip Erdoğan Huzurevinin yanı sıra bulundukları kasabalarda kreş ve okulları ziyaret ederek kısa oyunlar sergileyen Feyz-i Alem ekibinin gösterilerinin ardından izleyicilere şerbet ve Osmanlı macunu ikram edildi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Geleneksel Türk Tiyatrosu Gökoğuz Yeri'nde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement