Gelibolu'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Gelibolu'dan Kısa Kısa

Gelibolu Müftüsü Dr. İbrahim Özler, hizmetlerini yerinde tespit etmek amacıyla ilçe merkezi ve köylerdeki yaz Kur'an kurslarını ziyaret etti.

01.07.2015 15:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gelibolu Müftüsü Dr. İbrahim Özler, hizmetlerini yerinde tespit etmek amacıyla ilçe merkezi ve köylerdeki yaz Kur'an kurslarını ziyaret etti.

Ziyaretler sırasında, hem görevlilere hem de öğrencilere kurslarla ilgili tavsiyelerde bulunan Özler, öncelikle yapılan işin hizmet ve Allah rızası için ibadet niyetiyle yapılması gerektiğini vurguladı.

Özler, kurslara katılan öğrencilere sosyal ve kültürel etkinliklerin yaptırılmasını, öğrencilerin kitap okumalarının sağlanmasını, oyun oynamalarına engel olunmamasını, zaman zaman küçük hediyeler verilmesini istedi.

Ayakkabı hırsızlığı

Gelibolu'da, bir kişinin evinin kapısının önündeki ayakkabıları çalındı.

B.T'nin Yazıcızade Mahallesi'ndeki evinin kapısının önündeki 150 lira değerindeki ayakkabısını alan kişi ya da kişiler kaçtı.

Olayla ilgili soruşma başlatıldı.

Ana arterlere hazır çim seriliyor

Gelibolu'da, ana arterlere hazır çim seriliyor.

Belediye Başkanı Mustafa Özacar, göreve geldikleri günden itibaren kentsel tasarım çalışmalarının yanında, şehri estetik açıdan güzel bir görünüme kavuşturmak için çalışma yaptıklarını söyledi.

Özacar, Gelibolu'yu hak ettiği noktaya ve görünüme kavuşturmak için tüm güçleriyle çalıştıklarına işaret ederek, "Yeşil alanlarda her yıl çim ekimini gerçekleştiriyoruz. Ancak bu iş alt yapı çalışmaları, çim türünün toprakla uyumsuzluğu nedeniyle sıkıntı yaratabiliyor. Bu nedenle yeşillendirme çalışmalarında, rulo çimler kullanmaya başladık" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Gelibolu'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement