Gelibolu Milli Eğitim Müdürlüğüne Atama - Son Dakika
Yerel

Gelibolu Milli Eğitim Müdürlüğüne Atama

Gelibolu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne Mehmet Atik Ekin atandı.

19.06.2014 16:08  Güncelleme: 16:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gelibolu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne Mehmet Atik Ekin atandı.

Gelibolu'da 10 yıldır İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yapan Haki Mutlu, eğitim uzmanı olarak Çanakkale'ye atandı. Mutlu'dan boşalan müdürlüğe ise Mehmet Atik Ekin'in ataması gerçekleştirildi.

Bir süre öğretmenevi müdürlüğü yapan daha sonra ise Çanakkale Milli Eğitim Şube Müdürlüğü görevinde bulunan Ekin, ilk olarak Gelibolu Kaymakamı Namık Kemal Nazlı'yı ziyaret etti. Gelibolu'da görev yapmaktan onur duyduğunu ifade eden Ekin, şöyle konuştu:

"Çağımızda hızla gelişen teknoloji, eğitimde de kalite beklentilerini yükseltmekte ve eğitim paydaşlarının sorumluluğunu artırmaktadır. Eğitim sistemimizin milli bir kişilik ve karaktere, hür ve bilimsel düşünme gücüne ve geniş bir dünya görüşüne sahip, sağlıklı, disiplinli, çalışkan, dürüst, kendine güvenen, inançlı, yürekli, milli dayanışma ve uzlaşma içinde yaşayan nesiller yetiştirmekle de görevli ve sorumlu olduğunun bilincinde olmalıyız. Bu görev çerçevesinde değerli yönetici, öğretmen ve personel arkadaşlarımızla birlikte, bizlere emanet edilen geleceğimizin teminatı çocuklarımızı en iyi şekilde yetiştirmek ve İlçemizin eğitim öğretim başarısını daha da yukarılara çıkarmak için olağanüstü çaba göstereceğiz."

Kaymakam Nazlı ise Ekin'e görevinde başarılar diledi. - Çanakkale

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Gelibolu Milli Eğitim Müdürlüğüne Atama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement