Gelibolu Myo Binasının İnşaatı - Son Dakika
Yerel

Gelibolu Myo Binasının İnşaatı

Gelibolu Myo Binasının İnşaatı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Gelibolu Meslek Yüksekokulunun (MYO) yeni binasının inşaatı devam ediyor.

09.07.2014 15:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Gelibolu Meslek Yüksekokulunun (MYO) yeni binasının inşaatı devam ediyor.

Rektör Prof. Dr. Sedat Laçiner, ilçelerde alt yapının iyileşmesi için büyük özveriyle çalıştıklarını belirterek, Gelibolu'daki hizmet binasının son yıllarda ilçelerde yaptırdıkları en büyük MYO binası olacağını söyledi.

Gelibolu'da mevcut okul binasının kendilerine ait olmadığını ve güvenliğinin ideal düzeyde bulunmadığını ifade eden Laçiner, "En büyük MYO binasını Gelibolu'ya yapıyoruz. Şu anda okulumuzun büyümemesinin önündeki en önemli engellerden birini de aşmış oluyoruz. Gelibolu Ticaret ve Sanayi Odasının bizlere katkı verme sözü var. Eğer o da gerçekleşirse Gelibolu hak ettiği yüksekokula en kısa zamanda kavuşmuş olacaktı" dedi.

Laçiner, 2011'den bu yana ÇOMÜ'nün bina büyüklüğünün yüzde 100'den fazla arttığına işaret ederek, "Halen devam eden yatırımlarımızla 200 bin metrekare civarında olan kapalı alan büyüklüğümüz 500 bin metrekareyi bulacak. 19 yılda yapılan yatırımları böylece 4 yılda katlamış oluyoruz. Bu da daha iyi bir eğitim ve daha iyi bir bilim için gerekli alt yapının oluşturulmasına büyük katkı sağladı. Her alandaki iyileşme bunun bariz kanıtı" diye konuştu. - Çanakkale

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Gelibolu Myo Binasının İnşaatı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement