Gelibolu Oyunları Parkur İncelemeleri Tamamlandı - Son Dakika
Spor

Gelibolu Oyunları Parkur İncelemeleri Tamamlandı

Gelibolu Oyunları Parkur İncelemeleri Tamamlandı

Çanakkale Savaşı’na katılan 7 ülkenin üniversiteli sporcularıyla katılacağı Gelibolu Oyunları’yla ilgili parkur incelemeleri tamamlandı.

24.03.2015 14:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çanakkale Savaşı'na katılan 7 ülkenin üniversiteli sporcularıyla katılacağı Gelibolu Oyunları'yla ilgili parkur incelemeleri tamamlandı.

Çanakkale Savaşı'na katılan Türkiye, Birleşik Krallık, Fransa, Almanya, Yeni Zelanda, Avustralya ve Hindistan'ın üniversiteli sporcularıyla katılacağı Gelibolu Oyunları'yla ilgili parkur incelemeleri tamamlandı. Gelibolu Oyunları Eş Başkanı Faruk Boyacıoğlu, TÜSF Başkanı Prof. Dr. Kerımal Tamer ve organizasyon heyeti, birlikte Çanakkale Valiliği 2015 Koordinasyon Merkezi'ni ziyaret etti.

Dünya tarihine yön veren Çanakkale Savaşı'nın 100. yılındaki en anlamlı organizasyon olan Gelibolu Oyunları'yla ilgili heyecan artarak devam ediyor. T.C. Cumhurbaşkanlığı himayelerinde düzenlenecek ve katılımcı 7 ülke arasındaki dostluğu pekiştirecek olan Gelibolu Oyunları'nın müsabaka alanlarının saha incelemeleri tamamlandı. Gelibolu Oyunları 2015 Sportif Direktörü Hüseyin Asar, Sportif Operasyon Sorumlusu Eser Kay ve Saha Sorumlusu Barış Büyükgüçlü, tüm sportif branşların sorumlularıyla birlikte incelemeleri bir kez daha yerinde gerçekleştirdi. 4 gün boyunca süren incelemelerde, belirlenen alanların üzerinden tek tek geçilerek, müsabakaların en sorunsuz şekilde geçmesi için tüm önlemler alındı ve gereklilikler yerinde tespit edildi.

Sporcuların 3'e 3 basketbol, tenis, bisiklet, kros, triatlon, yelken, plaj voleybolu, yüzme ve ragbi branşlarında mücadele edeceği Gelibolu Oyunları'nın açılış töreni 25 Nisan'da gerçekleşecek. 4 gün sürecek organizasyonun kapanış töreni ise 29 Nisan'da İstanbul'da yapılacak. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Gelibolu Oyunları Parkur İncelemeleri Tamamlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement