Gelibolu Thk'dan Uçak Sergisi - Son Dakika
Yerel

Gelibolu Thk'dan Uçak Sergisi

Gelibolu Thk\'dan Uçak Sergisi

Çanakkale’nin Gelibolu ilçesinde, Türk Hava Kurumu’nun 90. Kuruluş yılı etkinlikleri kapsamında maket uçak sergisi ve tüm muhtarlara yemek etkinliği düzenlendi.

18.02.2015 13:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde, Türk Hava Kurumu'nun 90. Kuruluş yılı etkinlikleri kapsamında maket uçak sergisi ve tüm muhtarlara yemek etkinliği düzenlendi.

Kurban derilerinin toplanmasında Türk Hava Kurumunun en büyük yardımcıları olan ilçedeki muhtarlara kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında Gelibolu şubesi tarafından öğretmen evinde yemek verildi. Yemekte konuşan Türk Hava Kurumu Gelibolu Şube Başkanı Dilek Gökalp, "Türk Hava Kurumunun bir şube başkanı olarak, çalışmalarımıza devam ediyoruz. Özellikle okullarda devam ettirdiğimiz maket uçak kurslarımıza ilginin artması bizleri mutlu ediyor. Muhtarlarımızla bir arada olmamızın bir başka nedeni de, THK'nın kurban derilerini toplamadaki en büyük yardımcılarımız muhtarlarımız oluyor. Bu anlamlı günde de onlarla olmak istedik. Bu arada, bizi yalnız bırakmayan ilçemize vekalet eden Eceabat Kaymakamımız Nurettin Dayan, belediye başkanımız Mustafa Özacar'a teşekkür ediyorum" dedi.

Türk Hava Kurumunun Kuruluş yıldönümü etkinliklerinden biride Anafartalar İşitme Engelliler okulunda açılan kursun sonunda yapılan maket uçak sergisi oldu. İşitme Engelliler tarafından kursun sonunda yapılan maket uçaklar okullarda sergilenerek sergi düzenlendi. THK Gelibolu Şube başkanı Dilek Gökalp, "Buradaki amacımız bu özel eğitimli öğrencilerimize güven vermek ve el becerilerini artırmak. Verilen kurs sonunda bu öğrencilerimizin yaptığı maket uçakları kuruluşumuzun yıldönümünde sergiledik" dedi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gelibolu Thk'dan Uçak Sergisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement