Gelibolulu Öğrenciler Almanya Yolcusu - Son Dakika
Yerel

Gelibolulu Öğrenciler Almanya Yolcusu

Türk Ulusal Ajansı tarafından desteklenen “Balık ve Su Ürünleri Teknisyeni Yetiştiriciliği Projesi" kapsamında Almanya’ya gidecek olan Gelibolu Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü ekibi, Belediye Başkanı Özacar’ı makamında ziyaret etti.

06.02.2015 13:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Ulusal Ajansı tarafından desteklenen "Balık ve Su Ürünleri Teknisyeni Yetiştiriciliği Projesi" kapsamında Almanya'ya gidecek olan Gelibolu Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü ekibi, Belediye Başkanı Özacar'ı makamında ziyaret etti.

Erasmus Plus Programı, mesleki eğitim öğrenci ve personelinin öğrenme hareketliliği faaliyet alanı kapsamında hazırlanan projeyle Türk Ulusal Ajansı tarafından desteklenmeye değer bulunan Gelibolu Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğünün bazı idareci, öğretmen ve öğrencilerinden oluşan proje ekibi Almanya'ya gidecek. Bu ülkede 8-21 Şubat'ta bulunacak 10 öğrenci ve iki öğretmen, hazırladıkları projeyi tanıtacak.

Okulun Müdür Yardımcısı Bünyamin Turan ve proje ekibi, Gelibolu Belediye Başkanı Mustafa Özacar'ı makamında ziyaret edip projeyi tanıttı.

Projenin Almanya'da tanıtılacak olmasından mutluluk duyduklarını ifade eden Turan, "Türkiye Ulusal Ajansının ortaklarımız ile okulumuza değer bulduğu bu destek sayesinde, katılımcılarımız, iki hafta boyunca mesleki eğitim ve inceleme faaliyetlerine katılarak alanlarında unutulmaz anlar yaşayacaktır" dedi.

Turan, proje ekibinin mesleki eğitim ve inceleme faaliyetleri yanında gerçekleştirilecek mesleki ziyaretlerle tecrübe ve birikimlerini geliştirerek kendi alanlarında önemli bir kazanım sağlayacaklarına inandıklarını kaydetti.

Özacar da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Türkiye'nin sayılı okulları arasına girerek, bu mesleki ve kültürel eğitim ve gezi faaliyetlerine katılacak olan öğrenci ve öğretmenlerimize başarılar diler, iyi yolculuklar temenni ederiz" diye konuştu. - Çanakkale

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Gelibolulu Öğrenciler Almanya Yolcusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement