Gelin ABD'deki Bmw Fabrikasında Tur Atalım! - Son Dakika
Teknoloji

Gelin ABD'deki Bmw Fabrikasında Tur Atalım!

Gelin ABD\'deki Bmw Fabrikasında Tur Atalım!

Otomobil tutkunlarının hayranlık beslediği BMW'nin fabrikası, bakalım nasıl bir teknoloji alt yapısına sahip! İşte BMW'nin sıfırdan üretim videosu! Son yıllarda otomobil endüstrisi, teknolojinin en yoğun kullanıldığı sektörlerden biri haline dönüştü.

22.08.2014 16:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Otomobil tutkunlarının hayranlık beslediği BMW'nin fabrikası, bakalım nasıl bir teknoloji alt yapısına sahip! İşte BMW'nin sıfırdan üretim videosu!

Son yıllarda otomobil endüstrisi, teknolojinin en yoğun kullanıldığı sektörlerden biri haline dönüştü. Fren sistemleri, motor kontrol sistemi, tüm araç içinde kontrol edilebilen ışık, ses, sensör ve güvenlik araçlarının kontrolünü sağlayan hatta tek bir kablo sayesinde aracın tüm servis çizelgesini ve hasar durumunu yazıya döken elektronik yazılım, günümüz otomobillerinin olmazsa olmazı.

Otomobil dünyasında yüksek motor gücü, kullandığı güvenlik teknolojisi ve sürücüye sunduğu konfor ile otomobil tutkunlarının beğenisini kazanan BMW'nin, geçtiğimiz günlerde Güney Carolina'daki fabrikasında bir belgesel hazırlandı.

Bir yılda kapasitesini %50 arttıran otomobil markası, yeni üretim teknolojisi yatırımı sayesinde önümüzdeki yıl 450 bin otomobil üreteceğini duyurdu. Dilerseniz şimdi sizleri Güney Carolina'daki BMW fabrikasında hazırlanan belgesel ile baş başa bırakalım.

İyi Seyirler:

The post Gelin ABD'deki BMW Fabrikasında Tur Atalım! appeared first on Silikon Vadisi TV.

Kaynak: SilikonVadisi.tv

Son Dakika Teknoloji Gelin ABD'deki Bmw Fabrikasında Tur Atalım! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement