Gelin Adayı Düğün Masrafları için Kanser Taklidi Yaptı! - Son Dakika
Dünya

Gelin Adayı Düğün Masrafları için Kanser Taklidi Yaptı!

Gelin Adayı Düğün Masrafları için Kanser Taklidi Yaptı!

İngiltere'de Danielle Watson adlı bir kadın kanser olduğu yalanını söyleyerek yüzlerce kişiyi kandırdı ve düğün masrafları için 6000 pound bağış topladı.

23.10.2014 16:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İngiltere'de Danielle Watson adlı bir kadın hayır severlerin iyi niyetlerini sömürerek kanser taklidi yapıp düğün masrafları için bağış topladı. Tedavisi için bağış isteyen kadın 6000 pound topladı ama foyası meydana çıktı.

TWİTTER'DAN KENDİNİ ELE VERDİ

Sahtekar kadının Twitter'dan hamile olduğunu duyurunca kadına bağışta bulunanların şüphelerini çekti. Şikayet üzerine polis soruşturması başlatılınca da sahtekarlık ortaya çıktı.
"SAÇLARIM DÖKÜLMEDEN ÖNCE EVLENMEK İSTİYORUM"

Danielle Watson bağış toplayabilmek için duygu sömürüsü yapmış ve bağışçıları ikna etmek için türlü numaralara başvurmuş. Örneğin karnına sargı bezi sarıp kanserli dokunun test edilmesi için biyopsi yapıldığını söylemiş. Kemoterapi tedavisi yüzünden saçları dökülmeden önce evlenmek istediğini söylemiş. Ayrıca hastalık yalanı ile pek çok kişiden ücretsiz hizmet almış.

HAPSE GİRECEK!

Mahkemeye çıkartılan Watson, çok sayıda kişiyi dolandırmaktan suçlu bulunarak hapis cezasına çarptırıldı. Watson önümüzdeki Ocak ayında hapse girecek.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Dünya Gelin Adayı Düğün Masrafları için Kanser Taklidi Yaptı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement