Gelin Adayının Talip İsyanı - Son Dakika
Magazin

Gelin Adayının Talip İsyanı

Gelin Adayının Talip İsyanı

İzdivaç programına katılan gelin adayı insanların kendisini aramamasına sitem etti.

13.02.2013 16:30  Güncelleme: 08:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzdivaç programına katılan Gülizar Hanım, canlı yayında kendisini kimsesinin aramadığını söyleyerek isyan etti. 'Ben çok mu çirkinim, niye aramıyorlar beni?' diyen gelin adayına kısa bir süre sonra bir kişi talip oldu. Fakat Gülizar Hanım adayı reddetti.

"5 SENEDİR KİMSE ARAMIYOR"

Fox TV'de yayınlanan Su Gibi programında gelin adayının isyanı vardı. Songül Karlı ve Uğur Arslan'ın sunduğu programda gelin adayı Aysun Hanım'a bir kişi telefondan talip oldu. Aysun Hanım ise talibiyle konuşmayı reddetti. Bu durum diğer bir gelin adayı Gülizar Hanım'ı oldukça sinirlendirdi.

Aysun Hanım'ın talibi çıktığı halde konuşmamasına içerleyen Gülizar Hanım, "5 senedir programa katılıyorum, beni kimse aramıyor" dedi. 52 yaşındaki gelin adayı, 'Ben o kadar çirkin bayan mıyım?' diyerek adeta isyan etti.

"ACİL BİR ŞEKİLDE EVLENMEK İSTİYORUM"

"Ben burda yırtınıyorum. Bana telefon gelmiyor, sen kabul etmiyorsun" diyerek Aysun Hanım'a çıkışan gelin adayı, 'acil bir şekilde' evlenmek istediğini söyledi.

TALİP GELDİ AMA...

Bu isyandan kısa bir süre sonra Gülizar Hanım'a bir kişi telefonla arayarak talip oldu. Muş'ta oturduğunu söyleyen 30 yaşındaki talip, Gülizar Hanım'dan ret cevabı aldı.

Damat adayının Karadenizli olması gerektiğini söyleyen Gülizar Hanım, talibinin yaşını oldukça küçük buldu.

(Haberler.com)

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Gelin Adayının Talip İsyanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement