Gelin ve Damat Bisikletle Nikaha Gitti - Son Dakika
Güncel

Gelin ve Damat Bisikletle Nikaha Gitti

Gelin ve Damat Bisikletle Nikaha Gitti

Van'da doktor ve öğretmen çift, arkadaşlarının da oluşturduğu bisikletli grupla şehir turu attıktan sonra nikah dairesine gidip imza attı.

26.06.2015 11:18  Güncelleme: 11:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Van'da doktor Levent Demir ve öğretmen Melek Alvuroğlu çifti ilginç bir nikah kıydı. Gelinlik ve damatlıklarını giyen çift, arkadaşlarının da oluşturduğu bisikletli grupla şehir turu attıktan sonra nikah dairesine gidip imza attı.

BİSİKLETLE NİKAHA

Van'da Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde uzman doktor olan 29 yaşındaki Levent Demir, yaklaşık 3 yıldır tanıdığı 27 yaşındaki Felsefe öğretmeni Melek Alvuroğlu ile evlilik kararı aldı. Nikah tarihlerini belirleyen çift yaşamlarında önemli bir yere sahip olan ve tutkunu oldukları bisikletle nikaha gittiler.

VATANDAŞLAR HAYRETLE İZLEDİ

Gelinlik giyip duvağını takan gelin Alvuroğlu ve damatlığını giyen Demir, arkadaşlarının da oluşturduğu bisikletli grup ile vatandaşların şaşkın bakışlar arasında yaklaşık 10 kilometrelik şehir turu attıktan sonra evlendirme dairesine gitti.

KORNALAR, ALKIŞLAR...

Yer yer araçların kornaları ve vatandaşların alkışlarıyla destek verdiği çift, İpekyolu Atatürk Parkı'ndaki Büyükşehir Belediyesi Evlendirme Dairesi'nde arkadaşlarının da şahitliğiyle nikah kıydı.

"BİZİ YALNIZ BIRAKMADILAR"

Bisikletin hayatlarında önemli bir yere sahip olduğunu söyleyen Demir ve Alvuroğlu çifti, "Bisiklet bizim için yaşam tarzı. Bisiklete binmeyi çok seviyoruz. Bundan dolayı bu güzel günümüze de bisikletle gitmeye karar verdik. Arkadaşlarımız da bizi yalnız bırakmadı. Kalabalık bir bisikletli grup ile şehir turu attıktan sonra nikaha geldik. Biz herkesin daha sağlıklı yaşaması ve çevre temizliği için bisiklete binmelerini tavsiye ediyoruz" dedi.

TUR DEVAM ETTİ

Nikahları kıyılan çift, yine oluşturdukları bisikletli grup ile birlikte evlendirme dairesinden ayrıldıktan sonra şehir merkezindeki turlarına devam etti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gelin ve Damat Bisikletle Nikaha Gitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (13)

  • Turk: Millet kafayı sıyırmış 10 36 Yanıtla
  • Serkan: Van eskiden iyi şehirdi şimdi pkk dolu 17 20 Yanıtla
  • az okuyup çok konuşan muhalefet: Çok güzel valla inşallah bir ömür mutlu olurlar hayattan nasil keyif alinmasi gerektiğini çözmüşler 29 2 Yanıtla
  • Rambo : Süper tebrikler darısı burda yanlış yurum yapan arkadaslara belki utanırlar 27 3 Yanıtla
  • Herseyim Türkiye: Süprer 13 2 Yanıtla
  • erhan vatan: mutluluklar dilerim 12 1 Yanıtla
  • azzbuzz: Supersinizzzz:) 9 2 Yanıtla
  • x...: bu haberi yapanda hata yorumlara bak ulan bide iyi bişi yazın zırtolar 6 3 Yanıtla
  • erdo: Allah mutlu etsin gırmontolar 7 0 Yanıtla
  • vanli: ulan once kendi gozunuzdeki copu gorun sel basinizdan eksik olmuyo ya vanda Kurt olmayanlar ne yapsin serefsizler 0 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement