Gelin ve Damat Demokrasi Nobetinde - Son Dakika
Güncel

Gelin ve Damat Demokrasi Nobetinde

Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde, Emre ve Makbule Yılmaz çifti, ellerindeki Türk bayraklarıyla düğünlerinin ardından demokrasi nöbeti tuttu.

25.07.2016 12:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde, Emre ve Makbule Yılmaz çifti, ellerindeki Türk bayraklarıyla düğünlerinin ardından demokrasi nöbeti tuttu.

Atatürk Sahil Parkı'nda sürdürülen demokrasi nöbetine destek veren çift, platforma çıktı. Alanı dolduranlar gelin ve damadı alkışladı.

Damat Emre Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada "Düğün yapıp yapmama konusunda kararsızdık. Ağabeylerimizin bizi teşvik etmesi ile düğünü yaptık. Büyük bir gururla yaptık. Tabii ki acımız var. Şehitlerimiz var. Şehitlerimize Allah'tan rahmet ailelerine ise başsağlığı diliyorum. Biz de bu uğurda can vermeye hazırız. Başkomutanımızın dediği gibi ikinci bir emre kadar meydanlarda olmaya devam edeceğiz. Biz de yorgunluğumuzu atmadan misafirlerimizi göndermeden nöbete geldik. Buradayız yıkılmadık." dedi.

Gelin Makbule Yılmaz da "Bu mutlu günümüzde burada olmaktan dolayı daha da mutluyum. Birlik ve beraberlik için buradayız." ifadelerini kullandı.

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, çifti tebrik etti ve hediye verdi. Gelin ve damat, hediyelerini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Başdanışmanı Yalçın Topçu'dan aldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Gelin ve Damat Demokrasi Nobetinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement