Gelinin Duygusal Vedası - Son Dakika
Yerel

Gelinin Duygusal Vedası

Gelinin Duygusal Vedası

Kayseri’den Afyon’a gelin giden Seval Özer, eşi ile birlikte hastanede yatan babaannesini ziyaret ederek helallik istedi.

19.08.2014 09:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri'den Afyon'a gelin giden Seval Özer, eşi ile birlikte hastanede yatan babaannesini ziyaret ederek helallik istedi.

Memorial Kayseri Hastanesi göğüs hastalıkları bölümü servisinde yatan babaannesi Emine Bayrak'ı ziyarete gelinliği ile gelen Seval Özer duygusal anlar yaşadı. Duygularına hakim olamayıp göz yaşlarına boğulan gelin, çevresindekileri de duygusal anlar yaşattı. Babaannesi ile sohbet edip, hayır duasını alan gelin Seval Özer "Çocukluktan beri babaannemin yanında büyüdük. Şimdi evleniyorum mutlu günüm. Gönül isterdi ki sağlıkla, sıhhatle aramızda bulunsun ama Allah sağlık şifa versin inşallah bir şey diyemiyorum. Şuan duygularım çok yoğun sağlıkları yerindeyken büyüklerimizin kıymetini bilelim. Yaşadığımız her anın kıymetini bilelim. Başka bir şey söyleyemiyorum "dedi.

Damat Murat Özer ise "Ninemizi aramızda göremedik ama istedik ki hastane içerisinde biz gidip sürpriz yapalım. Onun neşesini yerine getirelim istedik. İnşallah bir an önce sağlığına kavuşur "diye konuştu. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gelinin Duygusal Vedası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement