Gelinlik ve Damatlıkla Avcılık Kursuna Katıldılar - Son Dakika
Güncel

Gelinlik ve Damatlıkla Avcılık Kursuna Katıldılar

Gelinlik ve Damatlıkla Avcılık Kursuna Katıldılar

AYDIN'ın Karacasu İlçesinde Avcılık ve Atıcılık Kursu'na giden 28 yaşındaki Nafiz Şavk ve 29 yaşındaki Fatma Şavk, düğün tarihi kurs saatine rastlayınca gelinlik ve damatlıkla kursa katıldı.

09.10.2016 17:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AYDIN'ın Karacasu İlçesinde Avcılık ve Atıcılık Kursu'na giden 28 yaşındaki Nafiz Şavk ve 29 yaşındaki Fatma Şavk, düğün tarihi kurs saatine rastlayınca gelinlik ve damatlıkla kursa katıldı. Sınıfa gelinlik ve damatlıklarıyla gelen Şavk çiftini gören kursiyer arkadaşları, biri süre şaşkınlık yaşadı. Gecenin ilgi odağı haline gelen çiftin bu anları, arkadaşları tarafından fotoğraflanarak ölümsüzleştirildi.

Sözleşmeli Astsubay olarak çalıştığı Türk Silahlı Kuvvetleri'nden istifa edip serbest mesleğe atılan Nafiz Şavk, atama bekleyen öğretmen adayı Fatma ile tanıştı ve çift üç ay önce nişanlandı. Her ikisi de ava meraklı olan çift, sertifikalı avcı olabilmek için Karacasu Halk Eğitim Merkezi'nin açtığı kurslara yazıldı. Geçen hafta başlayan kursa katılan genç çiftin düğün günü, kursla aynı saate denk geldi. Gelin ve damatlıklarını giyip düğün yerine akşam 20.00 ile 21.30 arasında 1.5 saat süren kursa katılan çift, avcılık ve atıcılık eğitiminden geri kalmadı. Genç çiftin gelin ve damatlıkla kursa gelmesi, kursiyer arkadaşları ve hocaları tarafından şaşkınlıkla karşılandı. Kurstan sonra düğün salonuna giden çift, kendilerini bekleyen davetlilerle birlikte doyasıya eğlendi.

Kursiyer arkadaşları, bu güzel anı ölümsüzleştirmek için gelin ve damadın fotoğraflarını çekip sosyal medyada paylaştı. Sosyal medyada günün konusu olan gelin ve damat, avcı sertifikalarını önümüzdeki hafta tamamlanacak kursun sonunda almaya hak kazanacak.

- Aydın

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gelinlik ve Damatlıkla Avcılık Kursuna Katıldılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement