Gelirin Tamamı ODTÜ Burs Fonuna - Son Dakika
Güncel

Gelirin Tamamı ODTÜ Burs Fonuna

Gelirin Tamamı ODTÜ Burs Fonuna

Konserin tüm geliri, ODTÜ burs fonuna aktarılıyor.

18.03.2013 15:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Festivalin en çok ilgi gören etkinliği olma özelliğini taşıyan Emrehan Halıcı ve Ankara Müzisyenleri konserinin, tüm geliri her yıl olduğu gibi bu yıl da ODTÜ Burs fonuna aktarılıyor... Bir müzik ziyafetinin yanı sıra rock müziğin tarihsel gelişimini de yaşatacak olan konserde 30'un üzerinde Ankaralı müzisyen sahne alıyor.

Konseri Erhan Konuk sunacak.

Hem sahnedekiler hem de izleyiciler için bir kuşağın, bir dönemin ortak hafızası olan konser, bu yıl; Pink Floyd, Queen, Mike Stern, Jeff Beck, Deep Purple, Eric Johnson, Stevie Wonder ve Peter Frampton gibi müzik dünyasının efsane isimlerinin unutulmaz parçaları ile anıları tazeleyecek. Bu yıl konseri yapımcı, radyo ve televizyon sunucusu Erhan Konuk sunacak. Yaklaşık iki saat sürecek konserde Emrehan Halıcı tüm gruplara davuluyla eşlik ediyor.

Sadece Ankara'nın değil Türkiye'nin en önemli müzisyenleri bu konser için bir araya geliyor: Özgür Abbak (G), Ali Aktan (B), Onur Aymergen (G), Kemal Ayvalık (K), Seda Bağcan (V), Süleyman Bağcıoğlu (G), Murat Bağcıoğlu (G), Gürbüz Barlas (G,V), Bilgin Canaz (N), Kemal Çiftçi (V), Alp Dündar (V), Muzaffer N. Egelioğlu (K), Uğur Ersoy (G), Hakan Ertek (V), Artun Ertürk (G,V), Tayfun Kaya (K), Fatih Korkmaz (V), Murat Köselioğlu (K), Cem Malak (B), Vecdi Mayda (K), Fethi Okutan (B), Gökhan Över (B), Levent Solakoğlu (G), Nejdi Şimşek (P), Erdem Tekinay (B), Cem Tuncer (B), Serdar Yimsel (B), Onur Yüce (S) ve Emrehan Halıcı (D).

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gelirin Tamamı ODTÜ Burs Fonuna - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement