Gemerek'te Daire Amirleri Kahvaltıda Buluştu - Son Dakika
Yerel

Gemerek'te Daire Amirleri Kahvaltıda Buluştu

Gemerek\'te Daire Amirleri Kahvaltıda Buluştu

Gemerek’te daire amirleri kahvaltıda bir araya geldi.

22.12.2015 09:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gemerek'te daire amirleri kahvaltıda bir araya geldi.

Gemerek Şehit Ahmet Karahan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrenci pansiyonunda gerçekleştirilen kahvaltı programına Gemerek Kaymakamı Cuma Kılınç, Gemerek Garnizon Komutanı Barış Ulucanlı, Gemerek Belediye Başkanı Mustafa Demir, Gemerek Emniyet Müdürü Kamil Yılmaz ve daire amirleri katıldı. Gemerek Kaymakamlığı tarafından uygun görülen ve her ay tekrarlanması planlanan kahvaltı programlarının amacının ilçede birlik beraberliğin ön planda tutulması ve ilçe açısından yapılabilecek çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunulması olduğu öğrenildi.

Programda konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Yükselen Dursun "Sene başından bu tarafa eğitimde bir seferberlik yapalım dedik. Sayın Kaymakamımız bize burada kahvaltı verelim derken, bizde okulumuzda yapılan çalışmalar hakkında sizlere kısa bir bilgi verelim dedik. Okulumuz yıllardır proje çalışmalarında başarılı bir okul, derecelerimiz var, katılan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Gemerek Kaymakamı Cuma Kılınç ise, "Projeler basit gibi geliyor ama bunu şu anda Gemerek Endüstri Meslek Lisesi öğrencileri yapıyor. İmkanlar daha da fazla olsa neler yapabilirler." diye konuştu. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gemerek'te Daire Amirleri Kahvaltıda Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement