Gemerek'te Kalorifer Kazanı Patladı: 1 Ölü, 2 Yaralı (3) - Son Dakika
Güncel

Gemerek'te Kalorifer Kazanı Patladı: 1 Ölü, 2 Yaralı (3)

Gemerek\'te Kalorifer Kazanı Patladı: 1 Ölü, 2 Yaralı (3)

CENAZE SİVAS'TA MORGA KALDIRILDI Gemerek Belediye Başkanı Mustafa Demir yaşanan olay nedeni ile üzgün olduklarını, 2016 yılının ilk gününün ilçe adına hoş olmadığını belirterek, "Sabah 07.30 sıralarında Yenişehir konutlarında 3 blokun kalorifer kazanının patlaması sonucu 1 öğretmen arkadaşımızı kaybettik. İlçemiz adına üzücü bir olay yaşadık.

01.01.2016 16:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CENAZE SİVAS'TA MORGA KALDIRILDI

Gemerek Belediye Başkanı Mustafa Demir yaşanan olay nedeni ile üzgün olduklarını, 2016 yılının ilk gününün ilçe adına hoş olmadığını belirterek, "Sabah 07.30 sıralarında Yenişehir konutlarında 3 blokun kalorifer kazanının patlaması sonucu 1 öğretmen arkadaşımızı kaybettik. İlçemiz adına üzücü bir olay yaşadık. İnşallah ilçemiz ve ülkemiz adına bu tür olaylar bir daha yaşanmaz. Patlamanın muhtemelen aşırı basınçtan kaynaklandığı söyleniyor. Bunlar teknik konular. İnceleme sonucunda bilirkişiler gerekli raporları hazırlayacaktır" dedi.

Binanın karşısındaki müstakil evde oturan Menderes Çelikten, patlamayla birlikte olay yerine gittiklerini belirterek, "Sabah uyandığımızda bir patlama sesi duyduk. Önce evimizin duvarı yıkıldık sandık. Karşı binadan duman çıkıyordu. Hemen oraya doğru gittik ve müdahale etmeye çalıştık. Yerde yaralı bir kadın vardı onu, kenara çıkardık. Bir de erkek vardı yerde. Ölmüştü. Onu da bulunduğu yerden aldık. Patlamanın etkisiyle yangın başlamıştı. Kendi çabamızla tutuşan eşyaları söndürdük. Binadaki diğer kişilere haber verip binayı boşaltmalarını sağladık" dedi. Kalorifer kazanına görevlisi tarafından en son sabah saat 06.00 sıralarında 3 torba kömür atıldığı, 1.5 saat sonra ise patlama yaşandığı öğrenildi.

Olayda yaşamını yitiren öğretmen Resul Tuncer'in kendisi gibi öğretmen olan eşi Kerime Tuncer, Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde, Keziban Kurt ise Numune Hastanesi'nde tedaviye alındı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Öte yandan olayda ölen öğretmen Resul Tuncer'in cenazesi de otopsi için Cumhuriyet Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Tuncer'in Nevşehir nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gemerek'te Kalorifer Kazanı Patladı: 1 Ölü, 2 Yaralı (3) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement