Gemerekli Öğrenciler Geziden Döndü - Son Dakika
Yerel

Gemerekli Öğrenciler Geziden Döndü

Gemerekli Öğrenciler Geziden Döndü

Gemerek Kaymakamlığının yürüttüğü Sosyal Destekleme Programı projesi kapsamında, Bursa ve Çanakkale'yi gezen öğrenciler ilçeye döndü.

29.05.2014 14:38  Güncelleme: 14:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gemerek Kaymakamlığının yürüttüğü Sosyal Destekleme Programı (SODES) projesi kapsamında, Bursa ve Çanakkale'yi gezen öğrenciler ilçeye döndü.

Proje kapsamında ilçeki ortaokul ve liselerde eğitim gören 41 öğrenci, 23-26 Mayıs tarihlerinde Bursa ve Çanakkale'yi gezdi.

Çocuklar, 3 günlük programın ardından Gemerek'e döndü.

Konuya ilişkin Gemerek Kaymakamlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Kaymakam Yusuf Özbey, gezinin ardından öğrencilere ve velilerine hitaben yaptığı konuşmada, eğitimde ödüllendirmeyi önemli bir motivasyon aracı olarak gördüğünü belirtti.

Göreve başladığından bu yana 750 öğrenciyi Sivas'a, 500 öğrenciyi Kayseri'ye günübirlik geziye gönderdiğini ifade eden Özbey, "100 öğrenciyi Antalya ve Kapadokya'ya gönderdik. 13 köy ilkokulunda eğitim gören 299 çocuğumuzu Kayseri'de sinemayla buluşturduk. Fen Lisesini kazanan 5 öğrencimizi başarılarının karşılığı olarak 8 günlük Avrupa turuyla ödüllendirdik. Öğrencilerimiz 8 gün boyunca Almanya, Belçika, Hollanda, Fransa ve İsviçre'yi görme ve tanıma fırsatı yakaladılar. Başarılı AB hareketlilik projelerimiz oldu. Bu kapsamda öncelikle Çepni Lisesi öğrencileri, 16 gün boyunca Almanya'da bulundular. Daha sonra Gemerek Endüstri Meslek Lisesi öğrencilerimiz bir ay boyunca Fransa'da iş güvenliği stajı alarak Avrupa'yı tanıdı" ifadesini kullandı. - Sivas

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Gemerekli Öğrenciler Geziden Döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement