Gemlik Basketbola Doyacak - Son Dakika
Yerel

Gemlik Basketbola Doyacak

Gemlik Basketbola Doyacak

Kadınlar Türkiye Kupası C Grubu eleme karşılaşmaları Gemlik’te start alıyor.

22.10.2014 16:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kadınlar Türkiye Kupası C Grubu eleme karşılaşmaları Gemlik'te start alıyor.

23 Ekim 25 Ekim tarihleri arasında oynanacak karşılaşmalar öncesinde protokol üyeleri ile Basketbol Federasyonu yetkilileri ve kulüp yöneticileri Büyükşehir Belediyesi Atatepe Sosyal Tesisleri'nde bir araya geldi. Gemlik Belediyesi ve Gemlik Gücüm Spor'un ev sahipliğinde gerçekleşecek olan dev organizasyon öncesinde kulüpler birbirlerine başarılar dilerken, Gemlik'te bulunmaktan duydukları mutluluğu dile getirdiler.

Gücüm Spor Başkanı Tuğan Büyükbaşaran, tüm kulüp yetkililerine seslenerek, "Gemlik'ten güzel anılarla ayrılmanız en büyük dileğimiz. Burası artık sizlerin de evi" diye konuştu.

Gençlik Hizmetleri İlçe Spor Müdürü Ahmet Adil Tunç da, organizasyona katkısı bulunan herkese teşekkür ederek, kulüplere başarı dileklerini iletti.

Gemlik'in Türkiye çapında ve Uluslar arası alanda organizasyon yapabilecek kalitede bir ilçe olduğuna dikkat çeken Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz da, "Sizleri Gemlik'te ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Geçen yıl Enduro Türkiye Şampiyonasını burada düzenlemiştik. Önümüzdeki günlerde de Türkiye Moto Kros Şampiyonası finallerine ev sahipliği yapacağız. Türk Kadın Basketbolu'nun güzide temsilcilerine de ev sahipliği yapıyoruz. Gemlik için güzel bir tanıtım olacak. Bütün takımlara başarılar diliyorum. Sizleri her zaman ağırlamaktan büyük onur duyacağımızı ifade ediyorum" dedi.

Gemlik Kaymakamı Cahit Işık da, güzel bir organizasyon olacağına dikkat çekerek, Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Gücüm Sporlu yöneticiler ve Basketbol Federasyonu temsilcilerine teşekkür etti. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gemlik Basketbola Doyacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement