Gemlik Belediyesi Başkan Yardımcıları Belli - Son Dakika
Yerel

Gemlik Belediyesi Başkan Yardımcıları Belli

Gemlik Belediyesi Başkan Yardımcıları Belli

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz’ın yardımcılıklarını yapacak isimler belirlendi.

06.04.2014 15:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz'ın yardımcılıklarını yapacak isimler belirlendi.

Gemlik Belediyesi Belediye Başkan Yardımcılıkları görevine AK Partili Belediye Meclis üyelerinden Vedat Büyükgölcügezli ve Ahmet Avcı getirildi. Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, güçlü bir ekiple yola çıktıklarını vurgulayarak, Vedat Büyükgölcügezli ve Ahmet Avcı'ya yeni ve önemli görevlerinde başarılar diledi. Görevlendirmenin Gemlik'e de hayırlı uğurlu olmasını dileyen Yılmaz, 35 aylık hizmet dönemi sonrasında 35 gün ara verdikleri yatırımlara kaldıkları yerden devam edecekleri sözünü verdi.

1950 Erzurum doğumlu Elazığ Üniversitesi İnşaat Fakültesi 1975 yılı mezunu evli ve 2 çocuk 2 torun sahibi İnşaat Mühendisi Vedat Büyükgölcügezli, Fen İşleri, Park Bahçe Hizmetleri, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ile Sağlık İşleri Müdürlüğünden sorumlu olacak. 1968 Gemlik Doğumlu Ahmet Avcı'ya, Mali Hizmetler Müdürlüğü, Destek Hizmetleri Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bağlı çalışacak.

Gemlik Belediye Başkan Yardımcısı Nazmi Koçak'da yeni görev dağılımında İnsan Kaynakları, Yazı İşleri Müdürlüğü, Ruhsat Denetim, Zabıta ve İcra Müdürlükleri birimlerinden sorumlu olacak. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gemlik Belediyesi Başkan Yardımcıları Belli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement