Gemlik İnegöllüler Derneği'nden İnegöllülere Davet - Son Dakika
Güncel

Gemlik İnegöllüler Derneği'nden İnegöllülere Davet

Gemlik İnegöllüler Derneği Başkanı Erkan Şen, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ı makamında ziyaret etti.

07.10.2016 11:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ı ziyaret eden Gemlik İnegöllüler Derneği Başkanı Erkan Şen, 20 Ekim'de açılışı yapılacak Gemlik Zeytini Festivalinde dernek olarak stant açacaklarını belirterek tüm İnegöllüleri festivale ve stantlarına beklediklerini söyledi.

İNEGÖL'Ü EN İYİ ŞEKİLDE TANITACAĞIZ

Ziyarette konuşan Gemlik İnegöllüler Derneği Başkanı Erkan Şen, "Belediye Başkanımız Alinur Aktaş'a bizleri kabul ettiği için teşekkür ediyoruz. Bizler 25 Ekim 2015 tarihinde derneğimizi kurduk. 1 yıl boyunca Başkanımız bize katkıda bulundular. Sağ olsunlar desteklerini hiç esirgemediler. Ne zaman gelsek bizlere kapılarını açtılar. Biz de bu yıl Gemlik'te 2'nci Zeytin Festivalimizi düzenleyeceğiz. İnegöl'e gelme amacımız da İnegöl'deki hemşerilerimizi Gemlik'te açacağımız standa ve festivalimize davet. Bizler de İnegöl'ü Gemlik'te en iyi şekilde tanıtmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.

İNEGÖL BELEDİYE HALK DANSLRI EKİNİ DE YER ALACAK

Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise Belediye Halk Dansları Topluluğunun da festivale katılarak gösterilerini sunacağını kaydederek "Gemlik İnegöllüler Derneğimizin Allah nasip ederse 20 Ekim 2016 Perşembe günü 18.30'da stant açılışlarıyla Gemlik'te Gemlik Belediyemiz marifeti ile 2'nci düzenlenecek olan Gemlik Zeytin Festivali var. Öncelikle Gemlik ilçemizin tanıtımına ve ekonomisine katkı vermesi ve dostlukların, arkadaşlıkların, hemşerilik hukukunun artması en büyük temennimizdir. İnegöl Derneğimizin, İnegöl'den hemşerilerimizin de orada olması bizim için ayrı bir gurur. Dernek olarak da hem festival sürecindeki folklor ekiplerinin temini hem de beraberinde stantla alakalı bizim de destek ve katkılarımız olacak. Ben öncelikle Dernek Başkanımıza, yönetimine ve oradaki hemşerilerimize çok teşekkür ediyorum. Nihayetinde hepimiz Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarıyız, hepimiz bu ülkenin önemli bir parçasıyız ama örf, adet ve ananelerimizin, şehrimizin değerlerinin orada yaşatılması adına bir heyecan ve gayret içerisindeler. Bunun için maddi ve manevi fedakarlık yapıyorlar. Allah nasip ederse bizler de en azından açılış günü orada onlarla birlikte olacağız. Beraberinde Belediyemizin halk dansları ekibini de göndereceğiz. Organizasyonun hayırlı olmasını diliyor emeği geçenlere teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gemlik İnegöllüler Derneği'nden İnegöllülere Davet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement