Gemlik Kent Konseyine Görkemli Açılış - Son Dakika
Yerel

Gemlik Kent Konseyine Görkemli Açılış

Gemlik Kent Konseyine Görkemli Açılış

Bursa'nın Gemlik ilçesinde Kent Konseyi Merkezi törenle açıldı.

16.01.2015 19:09  Güncelleme: 19:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'nın Gemlik ilçesinde Kent Konseyi Merkezi törenle açıldı.

30 Ekim 2014 tarihinde kurucu toplantısını yaparak tüzel kişilik kazanan Gemlik Kent Konseyi, Sosyal Yaşam Merkezi Belediye Başkanlığı binası 1. katındaki merkezine taşındı. Kent Konseyi Merkezi'nin açılışına AK Parti Bursa milletvekilleri İsmail Aydın ve Tülin Erkal Kara'nın yanı sıra Gemlik Kaymakamı Cahit Işık, Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, siyasi parti ve sivil toplum temsilcileri katıldı.

Kısa sürede kuruluş çalışmalarını ve logo tasarımını tamamlayan Gemlik Kent Konseyi, kadın ve gençlik meclislerinin oluşumunu da tamamladı. Konseyin kısa süre içinde çocuk, engelliler ve sosyal ve kültürel meclisleri de oluşturması bekleniyor.

Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Kent Konseyi yürütme kurulu üyelerini tek tek tanıtarak, "Biz Kent Konseyini sırf kurmuş olmak için kurmadık. Gemlik burada. Gemlik üzerine herkes söz söylesin. Herkes fikir üretsin istiyoruz. Hepimizin maksadı, daha yaşanabilir bir Gemlik, daha mutlu insanların şehri Gemlik'i inşa etmektir. Güzel bir dayanışma var. Her kesimden, her görüşten insanlar bulunmakta. Bu hayırlı oluşumu sonuna kadar götürelim. Bu çatı altında projeler üretip yatırımlar yapalım" dedi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gemlik Kent Konseyine Görkemli Açılış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement