Gemlik Kız Meslek ve Anadolu Meslek Lisesi Gözünü Mükemmelliğe Dikti - Son Dakika
Yerel

Gemlik Kız Meslek ve Anadolu Meslek Lisesi Gözünü Mükemmelliğe Dikti

Gemlik Kız Meslek ve Anadolu Meslek Lisesi Gözünü Mükemmelliğe Dikti

Gemlik Kız Meslek ve Anadolu Meslek Lisesi, Kalite ödüllerinin ardından gözünü mükemmellik ödülüne dikti.

07.04.2014 10:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gemlik Kız Meslek ve Anadolu Meslek Lisesi, Kalite ödüllerinin ardından gözünü mükemmellik ödülüne dikti.

Gemlik Kız Meslek ve Anadolu Meslek Lisesi 10 yıldır aldığı aldığı ödüllere bir yenisini daha eklemek istiyor. Kalite ödüllerinin ardından mükemmellik ödülüne gösünü diken okul için Kal-Der heyeti tarafından incelemeler başlatıldı. Kal-Der Heyet Başkanı Halit Yılmaz, 10 yıldır verilen ödüllere Gemlik Kız Meslek ve Anadolu Meslek Lisesi'nin aldığı kalite ödülünün ardından büyük ödül başvurusu da yaptığını açıklayarak güzel çalışmalarına iyi bir programla süslemek istediklerini söyledi.

Gemlik Kaymakamı Cahit Işık ise, "Okulumuz Gemlik'te çeşitli programlarda öncülük etmiştir. Örnek alınacak çalışmalara imza atan okulumuzun mükemmellik ödülüne başvurmuş olması da bizler için sevindirici bir haberdir. Okul idaresine başvurularından ve bu güzel programdan dolayı teşekkür ederim" dedi.

Proğrama katılan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, "Okulumuz Gemlik'te örnek çalışmalara imza atıyor. Kalite yönetimi keşke Belediyelerimizde de olsa, bizim için de faydalı olur. Belediye olarak okullarımıza destek olmaya devam ediyoruz. Okullarımızın da bu şekilde seviye yükseltmeleri ve başarı kazanmaları, bizleri biraz daha mutlu ediyor" diye konuştu.

Toplantı sonrasında çiğ köfte ve künefe ikramımın yanı sıra, öğretmenler tarafından saz eşliğinde söylenen türkülerle, sıra gecesini anımsattı. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gemlik Kız Meslek ve Anadolu Meslek Lisesi Gözünü Mükemmelliğe Dikti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement