Gemlik'te Kaldırımsız Sokak Kalmayacak - Son Dakika
Yerel

Gemlik'te Kaldırımsız Sokak Kalmayacak

Gemlik\'te Kaldırımsız Sokak Kalmayacak

Bursa’nın Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle ilçenin alt yapısının yüzde 95’inin tamamlandığını söyleyerek, kaldırımsız sokak kalmayacağına dikkat çekti.

11.03.2015 13:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'nın Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle ilçenin alt yapısının yüzde 95'inin tamamlandığını söyleyerek, kaldırımsız sokak kalmayacağına dikkat çekti.

Gemlik Belediyesi olarak kaldırım ve parke döşeme çalışmalarını dört bir koldan devam ettiklerini belirten Başkan Yılmaz, Manastır mevkiinde Kökçam, Şahinler, Kale ve Otağtepe Siteleri bölgesinde kaldırım ve parke taşı çalışmalarını inceledi. Yılmaz, hastane yoluna bağlanan siteler bölgesinin çevre düzenlemesi ile birlikte daha da güzelleşeceğini ve yol meselesinin kalmayacağını açıkladı.

Belediye ekiplerinin Hamidiye, Dr. Ziya Kaya ve Cumhuriyet mahallelerinde aynı anda kaldırım ve parke taşı döşeme çalışmaları yaptığını hatırlatan Belediye Başkanı Refik Yılmaz, "Yolu yapılmamış, kaldırımsız tek bir sokak kaymayacak. Gemliklilere bu çalışmalarda gösterdikleri sabır ve hoşgörü için teşekkür ediyoruz. Her şey daha güzel, daha sağlıklı bir Gemlik için. Hizmet ve yatırımlarımız devam edecek" diye konuştu. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gemlik'te Kaldırımsız Sokak Kalmayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement