Genç Askon Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu'na Kütüphane Kazandırdı - Son Dakika
Yerel

Genç Askon Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu'na Kütüphane Kazandırdı

Genç Askon Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu\'na Kütüphane Kazandırdı

Genç Askon Adıyaman Şubesi Adıyaman Merkez Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu’na kütüphane kazandırdı.

04.04.2016 15:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Genç Askon Adıyaman Şubesi Adıyaman Merkez Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu'na kütüphane kazandırdı.

Genç Askon tarafından Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu'na yaptırılan kütüphanenin açılışı yapıldı. Açılışa Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, Milli Eğitim Müdürü Seyfi Özkan, AK Parti İl Başkanı Abdurrahman Dimez, Merkez İlçe Başkanı Mehmet Hanifi Erdem, Genç Askon Başkanı Bedrettin Özsayın, öğretmen ve Genç Askon üyeleri katıldı. Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından kütüphane gezildi.

Açılışta konuşan Milli Eğitim Müdürü Seyfi Özkan, yapılan hizmetin kendilerini çok memnun ettiğini ve çok anlamlı olduğunu dile getirdi.

AK Parti İl Başkanı Abdurrahman Dimez ise, Genç Askon'un kurulduğu günden beri aktif olduğunu ve çok hayırlı bir hizmeti daha yerine getirdiklerini söyledi.

Genç Askon Başkanı Bedrettin Özsayın, Genç Askon olarak ülkenin belirli illerinde kütüphanelerin oluşturulduğunu belirterek, hayırlı olması temennisinde bulundu.

Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, kütüphanenin hayırlı olması temennisinde bulunarak, kütüphane sayısını arttırmak ve sürekli kitap takviyesinde bulunmak gerektiğini dile getirdi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Genç Askon Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu'na Kütüphane Kazandırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement