Genç Avukat Yunus Emre Erdem Bekarlığa Veda Etti - Son Dakika
Yerel

Genç Avukat Yunus Emre Erdem Bekarlığa Veda Etti

Genç Avukat Yunus Emre Erdem Bekarlığa Veda Etti

Aydın Milletvekili Mehmet Erdem'in kardeşi Avukat Yunus Emre Erdem hemşire Selma Çakar ile hayatını birleştirdi.

15.06.2013 14:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın Milletvekili Mehmet Erdem'in kardeşi Avukat Yunus Emre Erdem hemşire Selma Çakar ile hayatını birleştirdi. Aydın Merkez Aymendo Kırbahçesi'nde düzenlenen düğün törenine çok sayıda davetli katıldı. Çiftin nikah şahitliğini yapan Aydın Valisi Kerem Al ise aile cüzdanını geline teslim ederek genç çifte mutlu bir ömür diledi.

Aydın'ın tanınmış firmalarından Erdemoğlu Halı-Avize Mağazası'nın kurucusu merhum Ahmet Erdem ile ev hanımı Seyhan Erdem'in oğlu, AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem'in en küçük kardeşi Avukat Yunus Emre Erdem ile öğretmen Coşkun Çakar ile ev hanımı Hakime Çakar'ın kızı hemşire Selma Çakar dün akşam sade bir düğün töreni ile evlendiler.

Düğüne Aydın Valisi Kerem Al, AK Parti Aydın Milletvekilleri Semiha Öyüş, Gültekin Kılınç, iş ve siyaset dünyasının ileri gelenleri, gelin ve damadın yakınları ve aile dostları katıldı. Genç çiftin nikahını Aydın Belediyesi Evlendirme Memuru Kenan Hıdıroğlu kıyarken, nikah şahitliğini ise Aydın Valisi Kerem Al ve Şener Sonkaya yaptı.

Genç çiftin aile cüzdanını gelin Selma Çakar'a teslim ederken genç çifte nasihatte de bulunan Vali Kerem Al, "Evlilik süreci sevgiyle başlar, karşılıklı dayanışma, işbirliği ve hoş görü ortamı içerisinde vefaya dayalı olarak devam eder. Allah mesut ve bahtiyar etsin. Hayırlı evlatlar diliyorum" diyerek gençlere bir ömür boyu mutluluk diledi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Genç Avukat Yunus Emre Erdem Bekarlığa Veda Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement