Genç Basketbol Takımı Namağlup Lider - Son Dakika
Yerel

Genç Basketbol Takımı Namağlup Lider

Mamak Belediyesi DSİ Basketbol Takımı, Altınel Spor’u 95-39 mağlup ederek namağlup ünvanını korudu.

15.04.2016 11:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mamak Belediyesi DSİ Basketbol Takımı, Altınel Spor'u 95-39 mağlup ederek namağlup ünvanını korudu.

Ümit Erkekler Ligi'nin zirvesinde bulunan Mamak Belediyesi DSİ Basketbol Takımı, son hafta karşılaştığı Altınel Spor'u 56 sayı farkla 95-39 mağlup ederek namağlup ünvanını korudu. Ligde oynadığı 7 karşılaşmayı da kazanan yeşil beyazlı ekip, yenilgisiz olarak yoluna devam ediyor. Genç Takım Koçu Caner Afacan, "Çok genç ve mücadeleci bir takımız. Şu an grupta namağlup lider bir takımız ve bunu ligin sonuna kadar götürmeyi planlıyoruz. Karşılaşma boyunca da iyi bir performans ortaya koyan sporcularımızı kutluyorum" dedi.

Sincan Spor Salonu'nda gerçekleşen karşılaşmanın ilk periyodundan itibaren oyunda ağırlığını hissettiren yeşil beyazlı genç ekip, etkili bir oyun sergileyerek ilk periyodu 13-11 önde kapadı. İkinci periyodda adeta fırtınalar estiren Mamak'ın genç devleri, devre arasına 34-20 önde girdi. Güzel oyununu ikinci yarıya da yansıtan Mamak Belediyesi DSİ Genç Basketbol Takımı, üçüncü periyodda maçı domine etmeye devam etti ve dördüncü periyoda 63-30 üstün girmeyi başardı. Mücadelenin son periyoduna 33 sayı farkla girerek skor üstünlüğünü koruyan yeşil beyazlı ekip, mücadeleden 95-39 galip ayrıldı.

Aynı kadro ile aynı zamanda Gençler A kategorisinde de mücadele eden Mamak Belediyesi DSİ Genç Basketbol Takımı, 19 Nisan Salı günü saat 17.30'da Arena Spor Salonu'nda Türk Telekom ile yarı final ilk maçına çıkacak. Mamak Belediyesi DSİ'de Ali 21, Kemal 16, Ülgen 11, Can 10, Ertuğrul 8, Baran 7, Berkhan ve İbrahim 6, Berk 5, Özgür 3 ve Talha 2 sayılık skor dağılımı ile oynadı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Genç Basketbol Takımı Namağlup Lider - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement