Genç Birlik Vakfı Ağrı Şubesi İlk Toplantısını Yaptı - Son Dakika
Yerel

Genç Birlik Vakfı Ağrı Şubesi İlk Toplantısını Yaptı

Genç Birlik Vakfı Ağrı Şubesi İlk Toplantısını Yaptı

Genç Birlik Vakfı Ağrı Şubesi ilk yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi.

02.07.2014 15:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Genç Birlik Vakfı Ağrı Şubesi ilk yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi.

Genç Birlik Vakfı Ağrı Şubesi, hizmet binasında ilk yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda vakfın çalışmaları ve faaliyetleriyle ilgili önemli kararlar alındı. Bazı komisyon, kulüp ve çalışma gruplarının ve sorumlularının da belirlendiği toplantıda, yapılacak olan kurul toplantısı öncesi yöneticilerin ve üyelerin yapacağı görevler belirlendi.

Birlik Vakfı çatısı altında daha birçok komisyon, çalışma grubu ve kulüp oluşturulacağını söyleyen Başkan Mehmet İstemihan, "Birlik ve beraberlik içinde, tüm arkadaşlarımızla eğitim, kültür ve sosyal projelerle şehrimize ve insanımıza önemli hizmetler yapacağımıza inanıyorum. Birlik Vakfı'nın misyonu ve ağırlığı ortada. Bu sorumluluğun bilinciyle çok çalışmamız gerekiyor. Aynı dünya görüşünü paylaştığımız tüm gönül arkadaşlarımızı da aramızda görmekten mutlu oluruz. Ayrıca hayır üzerine çalışan tüm dernek ve vakıflarla işbirliği yapabilmeliyiz. 29 Mayıs 1985 tarihinde İstanbul'da, Recep Tayyip Erdoğan, Cemil Çiçek, Abdulkadir Aksu, Ali Coşkun, Ömer Dinçer, İsmail Kahraman gibi isimler tarafından kurulan ve geleceğimizin teminatı olan insanımızın inançlı, vatansever, kültürlü, ilmi seviyesi yüksek, bilimsel ve teknolojik bilgilere sahip birer şahsiyet olmasını sağlamak için çalışan ve milletimizin birlik ve huzur içinde kalkınma ve gelişmesini hedefleyen Birlik Vakfı'nın, Türkiye'nin birçok ilinde şubesi bulunmaktadır. Vakfın tüm yönetim kurulu üyeleri olarak Ağrı şubesini açmanın ve faaliyete geçirmenin gurur ve sevincini yaşıyoruz" şeklinde konuştu.

Genç Birlik Vakfı'nın eğitim, kültür ve ilim hayatında önemli bir yeri olduğuna değinen İstemihan, "Birlik Vakfı, önemli bir misyonu, eğitim, kültür ve ilim hayatında ağırlığı olan bir vakıf. Biz de Ağrı şubesi olarak, birlik ve beraberlik içinde, şehrimize ve insanımıza yapabileceğimiz katkı noktasında, yükümüzün ağırlığını hissederek çalışmalara başladık. Hemşehrilerimizin hayır dualarını ve desteklerini bekliyoruz" dedi.

Düzenlenen toplantı da yönetim kurulu başkanlığına Mehmet İstemihan seçilirken, genel sekreterliğe Yasin Akkuş, danışmanlığına Ali Karakurt, Ar-Ge Birim Başkanlığı'na Ersin Bulan, teşkilatlanma birimi başkanlığına Uğur Öztürk, teşkilatlanma birimi başkan yardımcılığına Sedat Aras, kurumsal ilişkiler birimi başkanlığına Uğur Taşdan, kurumsal ilişkiler birimi başkan yardımcılığına Ahmet Gökhan, basın, yayın ve medya birimi başkanlığına Ömer Faruk Atalay, basın, yayın ve medya birimi başkan yardımcılığına Oğuz Cengiz, eğitim birimi başkanlığına Kenan Bulan, eğitim birimi başkan yardımcılığına Vatan Gültekin, organizasyon birimi başkanlığına Güven İstemihan ve organizasyon birimi başkan yardımcılığına ise Burhan Solhan seçildi. - AĞRI

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Genç Birlik Vakfı Ağrı Şubesi İlk Toplantısını Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement