Yeni Evlenen Genç Çifti Ölüm Ayırdı - Son Dakika
Güncel

Yeni Evlenen Genç Çifti Ölüm Ayırdı

Yeni Evlenen Genç Çifti Ölüm Ayırdı

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde yeni evlenen ve Ziraat Mühendisi olarak çalışan 26 yaşındaki Cihan Cingil, evinde ölü olarak bulundu.

23.09.2015 19:29  Güncelleme: 00:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde Ziraat Mühendisi olarak çalışan 26 yaşındaki Cihan Cingil, evinde ölü olarak bulundu. Genç mühendisini kalp krizi geçirip öldüğü sanılıyor.

KESİN ÖLÜM NEDENİ BELLİ DEĞİL

Cumhuriyet Savcısının talimatıyla Cihan Cingil'in cesedi, otopsi yapılmak ve kesin ölüm nedeni belirlenmek üzere Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi. Olayla ilgili soruşturmaya başlandı.

3 AY ÖNCE EVLENMİŞTİ

Bandırma'da bir tohum firmasında ziraat mühendisi olarak çalışan Cihan Cingil 3 ay önce yıllardır aşk yaşadığı bir yemek fabrikasında müdür olarak görev yapan Betül Cingil ile evlenmişti. Bandırma'nın İhsaniye Mahallesi'nde yaşayan Cingil çiftini ölüm ayırdı. Bu sabah servis otobosü ile çalıştığı yemek fabrikasına giden Betül Cingil, gün boyunca cep telefonu ile aramasına rağmen eşinden haber alamadı. Genç kadın bunun üzerine komşularını arayıp yardım istedi. Eve giden ve zili çalmalarına rağmen kapının açılmadığını gören komşuları polisten yardım istedi. Savcılıktan alınan izin ile eve giren komşuları Cihan Cingil'i evlerinin oturma odasında yerde yatarken gördüler. Duran kalbi belki çalıştırılır denilerek Bandırma Devlet Hastanesi'ne götürülen genç mühendis doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Ölüm haberini öğrenince evine giden Betül Cingil sinir krizi geçirdi.

KESİN ÖLÜM NEDENİ BELLİ DEĞİL

Cumhuriyet Savcısının talimatıyla Cihan Cingil'in cesedi, otopsi yapılmak ve kesin ölüm nedeni belirlenmek üzere Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi. Olayla ilgili soruşturmaya başlandı.


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yeni Evlenen Genç Çifti Ölüm Ayırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • obur: Allah rahmet eylesin allah sıralı ölüm nasip etsin 50 3 Yanıtla
  • Demet: Allah rahmet etsin ınş çok üzücü bir olay 45 1 Yanıtla
  • Halkın ta kendisi : Allah rahmet eylesin 27 1 Yanıtla
  • Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti
    22:09 Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti

    Edirne'de 2 ay önce toprağa verdiği ağabeyinin acısını sindiremeden geçen hafta Perşembe günü yine bir ağabeyini daha toprağa veren Edirne'nin meşhur ciğercisi Bahri Dinar, uyurken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin tanıtıma büyük katkı sağlayan kentin sevilen yüzü, Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı 63 yaşındaki Bahri Dinar, hayatını kaybetti.

  • İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti
    22:08 İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti

    İsrail ordusunun iki gündür saldırılarını sürdürdüğü işgal altındaki Batı Şeria'nın Tulkerim kenti ile kentte bulunan Nur Şems Mülteci Kampı'nda hayatını kaybeden Filistinli sayısı 7'ye yükseldi.

  • Mersin'de Drift Atan Sürücüye 50 Bin 541 TL Cezai İşlem Uygulandı
    22:01 Mersin'de Drift Atan Sürücüye 50 Bin 541 TL Cezai İşlem Uygulandı

    Mersin'in Mezitli ilçesinde bir sürücü, güvenlik kamerası görüntülerinden tespit edilerek drift attığı için 50 bin 541 TL ceza kesildi. Polis, sürücünün ehliyetsiz, aracın sigortasız ve muayenesiz olduğunu belirledi. Araç 2 ay trafikten men edildi.

  • Kayserispor, Trabzonspor maçı için hazırlıklarını tamamladı
    22:00 Kayserispor, Trabzonspor maçı için hazırlıklarını tamamladı

    Kayserispor, yarın oynayacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarını tamamlayarak galibiyet hasretine son vermek istiyor. Sakatlıkları bulunan oyuncular dışında eksik oyuncu bulunmayan Kayserispor, maç saatini beklemeye başladı.


Advertisement