Genç Çobandan Haber Alınamıyor - Son Dakika
Güncel

Genç Çobandan Haber Alınamıyor

Genç Çobandan Haber Alınamıyor

İzmir'in Kınık İlçesi'nde, geçen pazartesi sabahı kendilerine ait koyunları otlatmaya götüren 17 yaşındaki Rıza Merdim'den bir daha haber alınamadı.

03.09.2014 18:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Kınık İlçesi'nde, geçen pazartesi sabahı kendilerine ait koyunları otlatmaya götüren 17 yaşındaki Rıza Merdim'den bir daha haber alınamadı. Merdim'in bulunması için İzmir Sivil Savunma Arama Kurtarma Birlik Müdürlüğü ekipleri ve jandarma, özel eğitimli iki köpek ile arama- kurtarma çalışması başlattı.

Çobanlık yapan Rıza Merdim, geçen pazartesi saat 15.30'da, Kınık'a bağlı köyken bir süre önce mahalleye dönüştürülen Bağalan'ın Taşpınar Küme Evleri Mevkisi'nde babasına ait koyunları otlatmaya çıktı. Ertesi gün akşam sürüdeki koyunların ağıla dönmesine rağmen oğlunu göremeyen İsmail Merdim, gidebileceği yerlere bakmasına rağmen sonuç alamadı.

Bunun üzerine baba Merdim, durumu Kınık İlçe Jandarma Komutanlığı'na bildirip, kayıp başvurusunda bulundu. Jandarma ekipleri, Merdim'in en son kendisi gibi çobanlık yapan amcasının oğlu İsmail Merdim, tarafından Taşpınar Merası'nda dün saat 04.30 sıralarında görüldüğünü belirledi. Bunu üzerine jandarma, yardım istenen İzmir Sivil Savunma Arama Kurtarma Birlik Müdürlüğü ekipleriyle bu bölgede arama-kurtama çalışması başlattı.

Özel eğitimli iki köpeğin de kullanıldığı arama çalışmalarından sonuç alınamadı. Bunun üzerine çalışmalara ara verildi. Oğlunun hayatından endişe ettiğini belirten İsmail Merdim, "Kendisiyle bir sorunumuz yoktu. Eve gelmemesini gerektirecek bir durum yok. Başına bir şey gelmiş olabilir. Kendisini gören ve yerini bilenlerin 156 Jandarma İmdat telefonuna haber vermelerini istiyorum" dedi. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Genç Çobandan Haber Alınamıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement