Genç Düşünce" Projesiyle Gençler Çanakkale 'De Ecdadıyla Buluştu - Son Dakika
Yerel

Genç Düşünce" Projesiyle Gençler Çanakkale 'De Ecdadıyla Buluştu

Genç Düşünce" Projesiyle Gençler Çanakkale \'De Ecdadıyla Buluştu

Gençlik Projeleri Destek Programı Kapsamında Gençlik Ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenen İlim Yayma Cemiyeti Aydın Şubesi tarafından yürütülen Genç Düşünce Proje faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor.

25.03.2015 09:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gençlik Projeleri Destek Programı Kapsamında Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenen İlim Yayma Cemiyeti Aydın Şubesi tarafından yürütülen Genç Düşünce Proje faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor.

İlim Yayma Cemiyeti Aydın Şubesi Proje Koordinatörü Ayhan Karakuş, "Çanakkale Zaferinin 100. Yılı etkinlikleri kapsamında gençlerimiz ecdadıyla buluştu. Genç Düşünce Projesi kapsamında önceki gün düzenlediğimiz Çanakkale Gezisiyle iki otobüsle 100 gencimiz ecdadını ziyaret etti" dedi.

Geziden ziyade gecikmiş bir ziyareti gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten gençler, şehitlerimizi rahmetle yad ettiklerini belirterek "Uzun yıllardır içimizde uhde olarak kalan, tarihimizin en kanlı savaşlarından biri olan Gelibolu - Çanakkale savaşları anısına yapılan Şehitliği ziyaret edebildik. Buruk bir mutluluk yaşadık. Rehberimiz anlattıkça o günleri yaşamaya, anlamaya çalıştık. Çok duygulandık. Eğer görmeyen arkadaşlarımız varsa gidip görmelerini şiddetle tavsiye ederiz" diyerek bu önemli yerleri görüp ziyaret etmelerine olanak sağlayan herkese teşekkür ettiler. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Genç Düşünce' Projesiyle Gençler Çanakkale 'De Ecdadıyla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement