Genç Futbolcuya Başarılı Operasyon - Son Dakika
Spor

Genç Futbolcuya Başarılı Operasyon

Genç Futbolcuya Başarılı Operasyon

Gaziantepspor oyuncusu Murat Aydın, Batmanda kapalı ameliyat geçirdi.

27.03.2015 07:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Genç futbolcu ameliyat oldu

Gaziantep spor futbolcusu kapalı apandisit ameliyatı sayesinde kısa sürede antremanlara başlayabilecek.

Gaziantepspor profesyonel oyuncusu 17 Yaşındaki Murat Aydın, karın ağrısı nedeniyle Özel Batman Dünya Hastanesine başvurdu.

Hastanede apandisit teşhisi konulan genç futbolcuya, Özel Batman Dünya Hastanesinde Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ahmet Doğan tarafından laparoskopik (kapalı yöntem) ile appandektomi ameliyatı yapıldı.

Murat Aydın, ameliyatı hakkında "kısa sürede tekrar antrenmanlara başlayabilecek olmak çok sevindirici, kendimi sahaya çıkacak kadar iyi hissediyorum" dedi.

Ameliyat hakkında bilgi veren Op. Dr. Ahmet Doğan, "Hastamız bize gece başlayan ani karın ağrısı nedeni ile başvurdu. Yapılan film ve muayene sonuçları ile hastamıza appandisit (appandiks iltihaplanması) tanısı konarak operasyon için hazırlıkları yapıldı. Özellikle sporcu hastalarda acık yöntemlerle yapılan ameliyat ve girişimlerin sporcuların spor hayatlarında sorunlar yaratmasından dolayı hastamıza laparoskopik (kasıktan açılan ufak deliklerden girilerek) appandektomi ameliyatı yapıldı. Hasta bu ameliyat sayesinde operasyonda sonra iki saat içinde yürümeye başlamıştır. Son yıllarda ameliyatların kapalı yöntemlerle yapılması diğer hastalarımız içinde daha konforlu ve daha az ağrısız olması, erken iş hayatına dönme avantajlarından dolayı tercih edilmektedir. Özel Batman Dünya hastanesinde her türlü kapalı ameliyat girişimleri artık daha sıklıkta yapılmaya başlamıştır" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Genç Futbolcuya Başarılı Operasyon - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement