Genç Girişimciler, Genç İş Adamlarıyla Buluştu - Son Dakika
Yerel

Genç Girişimciler, Genç İş Adamlarıyla Buluştu

Genç Girişimciler, Genç İş Adamlarıyla Buluştu

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Genç Girişimciler Topluluğu, Kütahya Genç İşadamları ve Yöneticileri Derneği’ni (KÜGİAD) ziyaret etti.

04.03.2015 17:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Genç Girişimciler Topluluğu, Kütahya Genç İşadamları ve Yöneticileri Derneği'ni (KÜGİAD) ziyaret etti.

Genç Girişimciler Topluluğu'nun Başkanı Ahmet Can Ezber, Kurumsal İletişim Departman sorumlusu Murat Tevfik Tahıncı, Kurumsal İletişim Departman sorumlusu Salih Erdal, Basın-Yayın Departman Sorumlusu Özgün Özba ile görüştüler.

Ziyarette KÜGİAD Başkanı Mithat Delen, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erol Akdemir, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Naime Göker Ekim, Yönetim Kurulu Saymanı Ali Korkmaz, Yönetim Kurulu üyesi Merve Özçınar Gül ve Yönetim Kurulu üyesi Nida Öztuğcu hazır bulundu.

Gençleri girişimciliğe özendirmek üzere örnek girişimci kişilerin konuk olduğu panellerin düzenlenmesi konusunda görüş alışverişinde bulundular.

Başkan Ahmet Can Ezber, amaçlarının öğrencilerin kişisel ve mesleki gelişimlerine katkıda bulunmak olduğunu ifade etti. Ezber, bu kapsamda gerçekleştirmeyi düşündükleri projelerden bahsederke, "Bizim hedef kitlemiz gençlerdir. Onlara yardım edebilmek, birlikte projeler üretebilmek için çaba gösteriyoruz" dedi.

KÜGİAD Başkanı Mithat Delen, Genç Girişimciler topluluğunun bugüne kadar yaptığı çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirirken, gelecek dönemlerde de topluluğun aktif olarak faaliyetlerine devam etmesi için gereken desteği vereceklerini ifade etti.(EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Genç Girişimciler, Genç İş Adamlarıyla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement