Genç Güreşçiler Konya'dan Madalya ile Döndü - Son Dakika
Yerel

Genç Güreşçiler Konya'dan Madalya ile Döndü

Genç Güreşçiler Konya\'dan Madalya ile Döndü

Konya’da düzenlenen Yusuf Yöreliyi Anma Yıldızlar ve Gençler Güreş Turnuvası’nda Karamanlı güreşçiler madalyalarla döndü.

21.01.2015 08:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'da düzenlenen Yusuf Yöreliyi Anma Yıldızlar ve Gençler Güreş Turnuvası'nda Karamanlı güreşçiler madalyalarla döndü.

Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu eski Milli Güreşçi Ali Ayık, Merhum Yusuf Yöreli'nin yakınlarının da katıldığı Yusuf Yöreli Güreş Turnuvası, Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürlüğü Atatürk Spor salonunda yapıldı. Konya'da yapılan turnuvaya Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü güreş antrenörü Erdoğan Taktak nezaretinde 7 sporcu katıldı. Zorlu ve çekişmeli geçen turnuvada Karamanlı güreşçilerden 42 kiloda Kerem İnce, Yasin Sever, 46 kiloda Yusuf Ekmekçi ve 100 kiloda Emre Akan derece elde eden sporcular oldu.

Alınan derecelerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, "Türk sporu için güreşin çok önemli olduğunu belirterek, "Buralardan çıkacak genç yeteneklerin tespit edilip iyi değerlendirilmesi halinde Türk güreşine önemli yıldızlar kazandırılacak. Karaman'da yetişecek genç güreşçilerin ileride milli formayla ilimizi ve ülkemizi uluslararası arenada en güzel şekilde temsil edeceklerine inanıyorum. Konya'da düzenlenen turnuvada derece elde eden sporcularımızı ve antrenörümüzü tebrik ediyorum" dedi. - KARAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Genç Güreşçiler Konya'dan Madalya ile Döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement