Genç: "İdmanocağı Başarı Ruhunu Geri Getirdi" - Son Dakika
Yerel

Genç: "İdmanocağı Başarı Ruhunu Geri Getirdi"

Genç: "İdmanocağı Başarı Ruhunu Geri Getirdi"

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’e hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

15.04.2014 16:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç'e hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi'ne yükselen İdmanocağı Kadın Voleybol Takımı'nın ziyaretiyle başlayan program, Trabzon Şoförler Odası Başkanı Turan Altuntaş, Vergi Dairesi Başkanı Zeki Yunbul, Mizah Sanatı Derneği Başkanı Adnan Taç ve yönetimi, Büro Memur-Sen İl Başkanı Mustafa Kahraman ve KESK Dönem Sözcücü Muhammet İkinci ile devam etti.

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, yoğun ziyaret gündemi arasında kabul ettiği İdmanocağı Kadın Voleybol Takımı'nı başarısından dolayı tebrik etti. İdmanocağı Kadın Voleybol Takımı'yla onur duyduğunu belirten Genç, "İdmanocağı Kadın Voleybol takımı bu şehrin ruhunu tekrar yansıttı. Daha önce Trabzon spor ile yaşadığımız şampiyonlukların ardından kaybolan başarı ruhunu tekrar geri getirdi. Bundan sonra adımımız artık, birinci lig Şampiyonluğu ve bu başarıyı sürekli hale getirmek olmalı. Tabi ki bu başarı sadece bir kulüp nezdinde olacak iş değil. Kulüp başkanı, antrenörleri, oyuncusu, malzemecisi ile birlikte şehir olarak bu faaliyetin arkasında durmalıyız. Bundan dolayı bizden ne isteniyorsa belediye olarak yapmaya hazırız" dedi.

Genç, tanıtım anlamında spor kulüplerinin çok önemli bir misyon yüklendiğini belirterek şöyle konuştu: "Özellikle şehirlerin tanıtımı açısından spor kulüplerimiz çok önemli görev üstlenmekte. Bu anlamda Trabzon'a en büyük katkıyı Trabzonspor yapmıştır. Bunun yanı sıra ilimizde geçmişte çok büyük spor organizasyonları gerçekleştirildi. Artık sadece futbolla değil sporu çeşitlendirerek tanıtıma katkı sağlamalıyız. Bu nedenle İdmanocağı Kadın Voleybol Takımına gerçekleştirmiş olduğu bu başarıdan dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum, bizlere bu onuru yaşattıklarından dolayı. Kendilerinden başarılarının devamını bekliyoruz."

İdmanocağı Kadın Voleybol Takımı Kulüp Başkanı Mehmet Öz de, takımın birlik ve beraberliği olduğu her yerde başarının kaçınılmaz olduğunu ifade ederek şunları söyledi: "Bu takım o kadar değerli oyunculardan oluşuyor ki, yendikleri zaman hep beraber sevindiler yenildiği zaman hep beraber üzüldük. Kısacası 1967 Trabzonspor ruhunu bize voleybolda yaşattılar. İnşallah bundan sonra bize bu başarıları yaşatmaya devam edecekler. Biz şuna inanıyoruz, başarıya ulaşmak için önce inanmak gerekiyor. Yine bu takımdaki arkadaşlarımızla birlikte belki Türkiye şampiyonluğunu alacağız. Bu bizim bir hayalimiz ve bunu gerçekleştireceğiz ve daha büyük başarılar geleceğine inanıyorum. Bizlerin sizlerden tek ricası, şehrimizde voleybolun daha fazla gelişmesi için çalışma ortamımızın daha iyi koşullarda olması için ve kendimize ait bir spor salonu olması bizleri çok daha yüksek başarılara taşıyacağına inanıyor ve bu konuda sizlerden destek istiyoruz. Bize göstermiş olduğunuz bu sıcak ilgiden dolayı da ayrıca çok teşekkür ederiz." - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Genç: 'İdmanocağı Başarı Ruhunu Geri Getirdi' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement