Genç Kadını Öldürdüğü İddiasıyla Arkadaşı Gözaltına Alındı - Son Dakika
Güncel

Genç Kadını Öldürdüğü İddiasıyla Arkadaşı Gözaltına Alındı

Gaziantep'te, toprağa gömülü halde cesedi bulunan 40 yaşındaki Züleyha Mıhcıoğlu'nu öldürdüğü iddiasıyla aranan Orhan A, bir eve yapılan operasyonla yakalanıp gözaltına alındı.

24.05.2014 23:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep'te, toprağa gömülü halde cesedi bulunan 40 yaşındaki Züleyha Mıhcıoğlu'nu öldürdüğü iddiasıyla aranan Orhan A, bir eve yapılan operasyonla yakalanıp gözaltına alındı.

Merkez Oğuzeli İlçesi'nin Çaybaşı Mahallesi'ndeki arazide geçen 20 Mayıs'ta toprağa gömülü battaniyeye sarılı bir kadın cesedi bulundu. 47 bıçak darbesiyle öldürüldüğü saptanan cesedin 40 yaşındaki Züleyha Mıhcıoğlu'na ait olduğu belirlendi. Bir inşaat firmasında çalışan ve 8 yıl önce eşinden boşandığı öğrenilen 3 çocuk annesi Mıhcıoğlu'nun öldürülmesiyle jandarmalar çalışma başlattı. Yapılan araştırmada Züleyha Mıhcıoğlu'nun Orhan A. ile arkadaşlık etttiği belirlendi. Cinayet soruşturmasını Orhan A.'nın çevresinde yoğunlaştıran jandarmalar, geçen perşembe bir eve operasyon düzenledi. Baskında Orhan A.'nın izine rastlamayan jandarmalar, şüphelinin kardeşleri İbrahim ve Mustafa A. ile arkadaşı Hasan M.'yi gözaltına aldı. İlçe Jandarma Komutanlığı'ndaki sorgularının ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden Mustafa A. adli kontrol kararıyla serbest bırakılırken' İbrahim A. ve Hasan M. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Soruşturmayı sürdüren güvenlik güçleri, akşam saatlerinde Orhan A.'nın 23 Nisan Mahallesindeki bir evde saklandığını belirledi. Harekete geçen ekipler, eve operasyon düzenledi. Baskında Orhan A. gözaltına alınırken, evde yapılan aramada tabanca ele geçirildi. Sorgulanmak üzere Oğuzeli İlçe Jandarma Komutanlığı'na götürülen Orhan A.'nın olay günü Züleyha Mıhcıoğlu ile tartıştığı öne sürüldü. Şüphelinin jandarmadaki sorgusu devam ediyor. - Gaziantep

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Genç Kadını Öldürdüğü İddiasıyla Arkadaşı Gözaltına Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement