Genç Kaşifler Treni Başvuru Sonuçları Açıklandı - Son Dakika
Spor

Genç Kaşifler Treni Başvuru Sonuçları Açıklandı

Gençlik ve Spor Bakanlığının hayata geçirdiği 'Genç Kaşifler Treni' projesi için yapılan başvuruların sonuçları açıklandı.

16.08.2014 11:54  Güncelleme: 12:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın hayata geçirdiği 'Genç Kaşifler Treni' projesi için yapılan başvuruların sonuçları açıklandı.

Gençlerin yoğun ilgisiyle karşılaşan projede 22 Ağustos-3 Eylül tarihlerinde gerçekleştirecek ziyaretlere katılacak olan erkekler için başvuru sonuçları açıklandı. Asıl olarak seçilen erkek katılımcıların, nüfus cüzdanı aslı ve fotokopisi, 4 biyometrik fotoğraf ve varsa yeşil pasaportları ile 18 Ağustos 2014 Pazartesi günü saat 09.00'da Bakanlık toplantı salonunda hazır bulunması gerekiyor.

Öte yandan başvuruda bulunan gençler, internet üzerinden de başvuru sonuçlarını sorgulayabilir.

Osmanlı coğrafyası içerisinde yer alan 9 ülkeye genç misafirlerini taşıyacak olan Genç Kaşifler Treni, Romanya'nın Bükreş, Macaristan'nın Budapeşte, Avusturya'nın Viyana, Hırvatistan'ın Zagreb, Bosna-Hersek'in Saraybosna, Sırbistan'ın Belgrat, Makendonya'nın Üsküp, Kosova'nın Priştine ve Yunanistan'ın Selanik kentlerine gerçekleştirilecek ziyaretleri kapsıyor. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Genç Kaşifler Treni Başvuru Sonuçları Açıklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement