Genç Kız Başından Vuruldu, Sevgilisi Gözaltında - Son Dakika
Güncel

Genç Kız Başından Vuruldu, Sevgilisi Gözaltında

Genç Kız Başından Vuruldu, Sevgilisi Gözaltında

Samsun'da, başından tabancayla vurulup ağır yaralanan 17 yaşındaki B.K. adlı genç kız, hastanede tedavi altına alınırken, birlikte yaşadığı 20 yaşındaki Selçuk G. gözaltına alındı.

24.08.2015 14:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun'da, başından tabancayla vurulup ağır yaralanan 17 yaşındaki B.K. adlı genç kız, hastanede tedavi altına alınırken, birlikte yaşadığı  20 yaşındaki Selçuk G. gözaltına alındı. Selçuk G., "Tartıştık. Ruhsatsız silahımı alıp başına dayadı. Elinden almak için hamle yaptığımda tabanca ateş aldı" dedi.

Olay dün merkez Tekkeköy İlçesi Kerimbey Mahallesi Dere Sokak'da meydana geldi. Selçuk G. ile B.K. bir süre önce birlikte yaşamaya başladı. İki sevgili arasında kaldıkları evde, ailevi nedenlerden dolayı tartışma çıktı. Tartışma sürerken B.K., iddiaya göre, yatak odasına gidip Selçuk G.'ye ait ruhsatsız tabancayı alıp başına dayadı. Selçuk G. de sevgilisinin eline müdahale edince tabanca ateş aldı ve genç kız başından vurulup kanlar içinde yere yığıldı. Olay yerine çağırılan ambulans ile Gazi Devlet Hastanesi'ne kaldırılan B.K. yapılan ameliyatın ardından Yoğun Bakım Ünitesi'nde tedavi altına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, Selçuk G.'yi gözaltına aldı. Polise ifade veren şüpheli, "Ailevi nedenlerden dolayı tartıştık. Daha sonra ruhsatsız silahımı alıp başına dayadı. Ben de elinden almak için hamle yaptığımda tabanca ateş aldı" dedi. Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturmanın devam ettiği bildirildi. - Samsun

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Genç Kız Başından Vuruldu, Sevgilisi Gözaltında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement