Genç Kızı Taciz Edip Dereye Atan Sanığa 9 Yıl 8 Ay Hapis - Son Dakika
Güncel

Genç Kızı Taciz Edip Dereye Atan Sanığa 9 Yıl 8 Ay Hapis

Genç Kızı Taciz Edip Dereye Atan Sanığa 9 Yıl 8 Ay Hapis

Zonguldak'ta mahkeme 7 Kasım 2014 tarihinde evine giden genç kız S.Ç.'nin önünü kesip taciz ettikten sonra dereye atan Burhan T.'ye 9 yıl 8 ay hapis cezası verdi.

02.04.2015 11:14  Güncelleme: 11:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zonguldak'ta 7 Kasım 2014 tarihinde evine giden 16 yaşındaki genç kız S.Ç.'nin önünü kesip taciz ettikten sonra dereye atan Burhan T.'ye 9 yıl 8 ay hapis cezası verildi.

SUÇLAMALARI KABUL ETMEDİ

Zonguldak Adliyesi 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada Beycuma M Tipi Kapalı Cezaevi'nden sabah erken saatlerde Zonguldak Adliyesi'ne getirilen tutuklu sanık Burhan T., hakim karşısına çıktı. Mağdur S.Ç. ve taraf avukatlarının da katıldığı karar duruşmasında son sözleri sorulan Burhan T., "Benim kesinlikle taciz etmek ve dereye atmak gibi bir amacım yoktu. Olay günü alkollüydüm, kendisi de yanımdan geçerken bana gülümsedi. Ben de ona arkadaşlık teklif etmek istedim. Yanına gittiğimde korktu ve çığlık attı. Ben de ağzını kapatmak zorunda kaldım. Sonra itişmeye başladık, itişme sebebiyle kendisi dereye düştü. Dereye düşerken çantası benim kolumda kaldı. Bu sebeple hırsızlık suçlamasını da kabul etmiyorum" dedi.

9 YIL 8 AY HAPİS CEZASI VERİLDİ

Mahkeme heyeti, basit cinsel saldırı, hürriyetinden yoksun kılma ve hırsızlık suçlarından yargılanan Burhan T'ye basit cinsel saldırı suçundan 5 yıl, hürriyetinden yoksun kılma suçundan 3 yıl, hırsızlık suçunu işlemediği ancak yağma suçunu işlediği gerekçesiyle yağma suçundan da 1 yıl 8 ay olmak üzere toplam 9 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırılmasına karar verdi.

OLAY NASIL OLMUŞTU?

Karaelmas Mahallesi İstasyon Caddesi'nde, 7 Kasım'da İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekiplerince dere yatağından kurtarılarak Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırılan S.Ç., kendisine cinsel tacizde bulunmak isteyen kişi tarafından çantasının gasp edilerek dere yatağına itildiğini ileri sürmüştü. Olay sonrası harekete geçen emniyet güçleri Burhan T.'yi gözaltına almıştı. Daha sonra adliyeye sevk edilen Burhan T. çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Genç Kızı Taciz Edip Dereye Atan Sanığa 9 Yıl 8 Ay Hapis - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • sonkut33: Az bile olmuş bu ceza ömür boyu verecekler boylelerine 2 0 Yanıtla
  • Edirne Valisi: Kentte restore edilmeyen tarihi yapı kalmayacak
    09:43 Edirne Valisi: Kentte restore edilmeyen tarihi yapı kalmayacak

    Edirne Valisi Yunus Sezer, restorasyon çalışmaları devam eden tarihi yapıları inceleyerek, kentte restore edilmeyen tarihi yapının kalmayacağını belirtti. Sezer, Muradiye Camisi bahçesindeki Mevlevihane'nin ihyası çalışmalarını da inceledi. Ayrıca, Kaleiçi semtindeki tarihi konakların restorasyonuna da devam ettiklerini vurguladı.

  • Bursa'da Bir Kadın, Dükkanın Önündeki Köpeği Çaldı
    09:42 Bursa'da Bir Kadın, Dükkanın Önündeki Köpeği Çaldı

    Bursa'da bir kadın, hava alsın diye dükkanın önüne bağlanan köpeği önce sevdi sonra çaldı. Güvenlik kamerasına yansıyan o anlar, Şaban Alper'in köpeğinin çalınmasına şahit oldu. Alper, polis ekiplerine haber vererek köpeğini bulmak için çalışma başlattı.

  • Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, Tercan ilçesinde incelemelerde bulundu
    09:42 Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, Tercan ilçesinde incelemelerde bulundu

    Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, Tercan ilçesinde yapılan hizmet ve projeler hakkında bilgi almak ve vatandaşlarla bir araya gelmek için incelemelerde bulundu. Vali Aydoğdu, Tercan Kaymakamlığı ziyaretinin ardından esnaf ile hasbihal etti.

  • Kuşadası'nda Bisiklet Yolu Projesi Büyük İlgi Görüyor
    09:41 Kuşadası'nda Bisiklet Yolu Projesi Büyük İlgi Görüyor

    Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin Kuşadası'nda hayata geçirdiği sahil projesi, yerel halk ve bisiklet tutkunları tarafından büyük ilgi görüyor. Bisiklet sürücüleri, Kuşadası'nın sahil bandı boyunca yolun uzatılmasını ve sahil siteleri ile birleştirilerek Milli Park'a kadar gidebilmeyi istiyor. Proje, hem şehiriçi ulaşımı kolaylaştırıyor hem de çevreye duyarlı bir seçenek sunuyor.

  • Melikgazi Belediye Başkanı Muhtarlarla İstişare Toplantısı Yaptı
    09:39 Melikgazi Belediye Başkanı Muhtarlarla İstişare Toplantısı Yaptı

    Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu, yeni muhtarlar ve yeniden seçilen muhtarlarla bir araya gelerek istişare ve değerlendirme toplantısı yaptı. Toplantıda, Melikgazi için yapılan hizmetler ve yeni dönem projeleri hakkında bilgi verildi.

  • Dolar ve Euro Güne Yükselişle Başladı
    09:37 Dolar ve Euro Güne Yükselişle Başladı

    Dolar 32,5990 liradan, euro ise 34,7430 liradan güne başladı. İstanbul Kapalıçarşı'da dolar 32,5990 liradan, euro ise 34,7430 liradan alınıp satılıyor. Önceki kapanışta dolar 32,49 liradan, euro ise 34,73 liradan satılmıştı.

  • İran: İsrail saldırısına yönelik acil bir misilleme planımız yok
    09:35 İran: İsrail saldırısına yönelik acil bir misilleme planımız yok

    İran: İsrail saldırısına yönelik acil bir misilleme planımız yok.


Advertisement