Genç Kızılaycılar, Kan Bağışının Önemini Anlattı - Son Dakika
Yerel

Genç Kızılaycılar, Kan Bağışının Önemini Anlattı

Kızılay'ın Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Avşar Kampüsü Temsilciliği tarafından, kurumun çalışmaları anlatıldı.

08.11.2014 14:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kızılay'ın Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Avşar Kampüsü Temsilciliği tarafından, kurumun çalışmaları anlatıldı.

Kızılay Haftası kapsamında Trabzon Caddesi önünde kurulan stantta açılan sergiyle kan bağışının önemi ve Türk Kızılay'ının faaliyetleri anlatıldı.

Üniversite temsilcisi Tural Şahbazlı, yaptığı konuşmada, tüm toplumu kucaklayan ve tüm toplumun kucakladığı, ulusal ve uluslararası düzeyde saygınlığını ve hizmet kalitesini sürekli geliştiren bir insani yardım kuruluşu olmak için çalıştıklarını söyledi.

Kızılay'ın önemli bir kuruluş olduğunu anlatan Şahbazlı, "Hayatı geri sayamayız ama yaraları sarabiliriz. Türk Kızılay'na destek olun yaraları birlikte saralım. Toplumun güç ve kaynaklarını harekete geçirerek, insan saygınlığının korunması doğrultusunda her koşulda, yerde ve zamanda muhtaç ve korunmasız insanlara yardım etmek ve toplumun afetlerle mücadele kapasitesinin geliştirilmesini desteklemek gibi Türk Kızılay'ının misyonu vardır" diye konuştu. - Kahramanmaraş

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genç Kızılaycılar, Kan Bağışının Önemini Anlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement