Genç Liderler Topluluğu 90'larda Çocuk Olmayı Hatırlattı - Son Dakika
Yerel

Genç Liderler Topluluğu 90'larda Çocuk Olmayı Hatırlattı

Genç Liderler Topluluğu 90\'larda Çocuk Olmayı Hatırlattı

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Genç Liderler Topluluğu eski zamanlara duyulan özlemi gidermek için “90’lar Sokak Oyunları “ etkinliğini ADÜ Tralleis Meydanı’nda gerçekleştirdi.

02.05.2016 10:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Genç Liderler Topluluğu eski zamanlara duyulan özlemi gidermek için "90'lar Sokak Oyunları " etkinliğini ADÜ Tralleis Meydanı'nda gerçekleştirdi.

İp atlama, sek sek, yakar top, kör ebe, 7 kule, uzun eşek, istop gibi 90'lar sokak oyunları büyük beğeni toplarken öğrenciler ve personeller gün boyu doyasıya eğlendi. Günümüzde çocuk oyunları ve oyun alanlarının azaldığını, oyuncakların da nitelik değiştirdiğini kaydeden Topluluk Danışmanı Öğr. Gör. Mehmet Atik, bu nedenle geleneksel oyun kültürünü hatırlatmak için böyle bir etkinlik düzenlediklerini belirtti. Aydın Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Çocuk Koordinasyon Merkezinden çocukların da yer aldığı etkinlikte oyunlar, 90'lı yılların şarkılarıyla renkli görüntülere sahne oldu. Oldukça eğlenceli geçen etkinlikte bisküvi arası lokum dağıtılarak nostalji yapıldı. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Genç Liderler Topluluğu 90'larda Çocuk Olmayı Hatırlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement