Genç Memur-sen'den Madde Bağımlılığına Karşı Seminer - Son Dakika
Yerel

Genç Memur-sen'den Madde Bağımlılığına Karşı Seminer

Genç Memur-sen\'den Madde Bağımlılığına Karşı Seminer

Genç Memur-Sen Manisa İl Temsilciliği, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın gençlik projeleri destek programları kapsamında gençleri madde bağımlılığı hakkında bilinçlendirmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla “Geleceğini Uyuşturma” konulu seminer düzenlendi.

17.05.2015 15:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Genç Memur-Sen Manisa İl Temsilciliği, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın gençlik projeleri destek programları kapsamında gençleri madde bağımlılığı hakkında bilinçlendirmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla "Geleceğini Uyuşturma" konulu seminer düzenlendi.

Memur-Sen'e bağlı Genç Memur-Sen tarafından Manisa İsmet İnönü Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans Salonu'nda düzenlenen seminere Eğitim-Bir-Sen Manisa Şube Başkanı ve Memur-Sen Manisa İl Temsilcisi Mehmet Emin Sofuoğlu, Sağlık-Sen Manisa Şube Başkanı Mustafa İrğat, Genç Memur-Sen Üniversiteler Komisyonu Başkanı Abdullah Sayın, Genç Memur-Sen İl Temsilcisi Mesut Öner, Eğitim-Bir-Sen ve Memur-Sen Kadınlar Komisyonu Başkanı Mehtap Şirin, Eğitim-Bir-Sen Kadınlar Komisyonu, Yunusemre İlçe Başkanı Anıl Akdoğan, Genç Memur-Sen yönetim kurulu üyeleri, Eğitim-Bir-Sen ve Memur-Sen Kadınlar Komisyonu üyeleri, Memur-Sen üyeleri, okul müdürleri ve öğrenciler katıldı. İl Halk Sağlığı Müdürlüğü Uzman Eğitimcileri Psikolog Buket Kayhan ve Sosyal Hizmet Uzmanı Sinem Karakaş tarafından verilen seminerde madde bağımlılığı konusuna dikkat çekilerek, uyuşturucu maddelerin zararları anlatıldı. Türkiye'nin farklı şehirlerinde çok sayıda katılımcı tarafından ilgiyle takip edilen ve Manisa'da da gerçekleştirilen seminer programlarında ailelerin ve toplumun madde bağımlığına karşı bilinçlendirilmesi hedefleniyor. Öte yandan gençlerin madde bağımlılığı sonucunda karşılaşacakları tehlike ve felaketlerin farkına varmaları da amaçlanıyor. Seminerde konuşan Genç Memur-Sen İl Temsilcisi Mesut Öner, "Her geçen gün büyüyen ve büyüdükçe de toplumsal yapımızı ve ruh sağlığımızı tehdit edici boyutlara varan madde bağımlılığının önüne geçmek, gençlerimizi bu illetten uzak tutmak istiyoruz. Geleceğimizin teminatı siz değerli gençlerimizi okuyan, düşünen ve üreten bireyler olarak yetiştirmek en büyük hedefimizdir. Bunun için de zihni açık, uyuşmayan uyuşturulmayan, gençlere ihtiyacımız var." şeklinde konuştu.

Etkinlik sonunda uzman eğitimcilere çiçek takdim edildi. Seminere katılanlara katılım belgesi verildi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Genç Memur-sen'den Madde Bağımlılığına Karşı Seminer - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement