Genç Memur-sen Genel Başkanı Beyhan: "Şimdi Kardeşlik Vakti" - Son Dakika
Güncel

Genç Memur-sen Genel Başkanı Beyhan: "Şimdi Kardeşlik Vakti"

Genç Memur-Sen Genel Başkanı Eyüp Beyhan, "Büyük ve güçlü Türkiye’nin istikbali olan biz gençler olarak bu anlamlı günü el ele, gönül gönüle vererek kutlayacak, birbirimize her zamankinden daha sıkı sarılacağız. Şimdi kardeşlik vakti" dedi.

20.03.2015 11:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Genç Memur-Sen Genel Başkanı Eyüp Beyhan, "Büyük ve güçlü Türkiye'nin istikbali olan biz gençler olarak bu anlamlı günü el ele, gönül gönüle vererek kutlayacak, birbirimize her zamankinden daha sıkı sarılacağız. Şimdi kardeşlik vakti" dedi.

Genç Memur-Sen Genel Başkanı Eyüp Beyhan, Nevruz Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajda, " Balkanlar'dan Orta Asya'ya kadar uzanan müşterek kültür coğrafyamızda yüzyıllardan bu yana kutlanan Nevruz, hepimizin ortak değeri ve hepimizin ortak bayramıdır. Bizler, 'Türkümüz dünyayı kardeş bilendir/Gökleri insanın ortak tarlası' mısralarıyla insanları ötekileştirmeden Mevlana'nın pergel metaforundaki herkesi kuşatan bir anlayışla dili, dini, mezhep ve inancı, etnik kökeni ve siyasi görüşü ne olursa olsun aynı bütünün, aynı vatanın, aynı milletin mensuplarıyız. Nevruz Bayramı, bu sarsılmaz gerçeği bizlere bir kez daha hatırlatmaktadır. Büyük ve güçlü Türkiye'nin istikbali olan biz gençler olarak bu anlamlı günü el ele, gönül gönüle vererek kutlayacak, birbirimize her zamankinden daha sıkı sarılacağız" ifadesini kullandı.

Nevruz'un barış ve kardeşliğin sembolü olduğunu vurgulayan Beyhan, şunları dedi:

"Kadim medeniyet coğrafyamızın kültürel derinliğinde ilham alarak yarın ki büyük ve güçlü Türkiye idelimize katkı sağlayacağız. Sadece yarınların değil bugünde aktif sorumluluk alan gençler olarak, yaşama zevkini bırakıp yaşatma aşkına gönül vereceğiz, sabırlı ve azimli, lakin gösterişsiz ve nümayişsiz çalışan, ruh cephesinin mimarları olacağız. Bu ruh amelesinin ilk ve esaslı işi, insan yetiştirmektir. İlim, irfan ve hikmet yolunda çağın şuurlu gençliğini oluşturmak adına var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Ben bu düşüncelerle başta aziz milletimiz olmak üzere, müşterek kültür coğrafyamızda yaşayan tüm halkların Nevruz Bayramlarını kutluyor; Nevruz'un barış ve esenliğe vesile olmasını diliyorum." - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Genç Memur-sen Genel Başkanı Beyhan: 'Şimdi Kardeşlik Vakti' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement