Genç: "Mesele Memleketse Gerisi Teferruattır" - Son Dakika
Yerel

Genç: "Mesele Memleketse Gerisi Teferruattır"

Genç: "Mesele Memleketse Gerisi Teferruattır"

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, 1 Kasım genel seçiminin partiler arası bir yarış değil, vatan-millet meselesi olduğuna dikkat çekerek, "Mesele memleketse gerisi teferruattır" dedi.

28.10.2015 15:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, 1 Kasım genel seçiminin partiler arası bir yarış değil, vatan-millet meselesi olduğuna dikkat çekerek, "Mesele memleketse gerisi teferruattır" dedi.

Canik Belediyesi tarafından Başalan Mahallesi'nde yapılan Halk Pazarı ve Hayvan Satış Pazarı'nın temeli düzenlenen törenle atıldı. Temel atma törenine Başkan Osman Genç'in yanısıra AK Parti Canik İlçe Başkanı Ercan Eler, Samsun Damızlık Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Ahmet Haşim Baki, Canik Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Genç, Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri, muhtarlar, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

"MEMLEKETİN SAHİBİ MİLLETTİR"

Temel atma töreninde konuşan Başkan Osman Genç, 1 Kasım genel seçiminin önemine işaret etti. Türkiye'nin hassas bir dönemden geçtiğine vurgu yapan Başkan Genç, "1915'te Çanakkale'ye gelen güçler bugün Türkiye'nin sınır komşusu Suriye'ye gelmiştir. Amaç aynıdır, bölgede güçlü bir Türkiye istenmemesidir. Bize göre bugün de Kurtuluş Savaşı veriyoruz. Milletimizin seçtiği hükümetimize, devletimize ve milletimize karşı şer odakları bir olmuştur. Bu memleketin sahibi millettir. Millete, memlekete sahip çıkmak uğruna Başbakanı idam edilen bir milletiz biz. Mesele millet olunca gerisi teferruattır" dedi.

"MEMLEKET MESELESİ"

Samsun'un bir demokrasi şehri olduğunu da ifade eden Genç, "Samsun geçmişte duruşuyla Bu güzel ülkenin ve aziz milletimizin öncüsü olmuştur. İnşallah 1 Kasım'da da Samsun demokrasi şehri unvanına uygun olarak birlik olacak ve milletin birliğini, dirliğini bozmak isteyenlere, devletimize kastedenlere karşı bir olacaktır. Hepimiz aynı cenazelere, düğünlere gidiyoruz. Aynı havayı soluyoruz. 1 Kasım genel seçimi partiler arası bir yarış değil, vatan-millet, memleket meselesidir. Cumhuriyet Halk Partili ve Milliyetçi Hareket Partili kardeşlerimizin de, ülkemizin istikrarı ve çocuklarımızın geleceği için 'tek başına iktidar'a evet diyeceğine inanıyorum" diye konuştu.

"MİLLET KAZANACAK"

Türkiye'nin AK Parti, AK Parti'nin Türkiye olduğunu ifade eden Genç, "7 Haziran'da belli güçler tarafından bir ittifak yapıldı. 7 Haziran seçimlerinde bu lokomotifi raydan çıkarmaya çalıştılar. Allah'ın izniyle 1 Kasım'da milletin ittifakı gerçekleşecek ve bu defa millet kazanacak. Devletimize ve milletimize karşı tuzak kuranlar inşallah 1 Kasım'da sandığa gömülecektir. 1 Kasım'da Türkiye, aziz milletimiz ve mazlum ülkelerdeki kardeşlerimiz zafer yaşayacaktır. 1 Kasım sadece seçim değil, Türkiye'nin kurtuluş mücadelesidir. Bizim bu konuda milletimize inancımız tamdır" şeklinde konuştu.

BAŞALAN'A HALK VE HAYVAN SATIŞ PAZARI

Canik Belediyesi tarafından ilçenin en ücra köşelerine dahi hizmet götürdüklerini dile getiren Genç, "Mahallelerimizde hummalı bir çalışma yürütüyoruz. Seçim öncesi verdiğimiz bütün sözlerimizi tek tek yerine getiriyoruz. Çok kısa sürede sözlerimizin fazlasını yaptık. Hemen hemen her mahallemizde camilerimizde, okullarımızda düzenlemeler yapıyoruz. Mahallelerimize Hanım Konakları, Sıbyan Mektepleri, spor tesisleri yapıyoruz. Başalan Mahallemize yaptığımız Halk Pazarı ve Hayvan Satış Pazarı'nın da bu bölgeye katkı sağlayacağına inanıyorum. Şehrimize hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

TEMELİ ATILDI

AK Parti Canik İlçe Başkanı Ercan Eler de, Canik'te yerel bazda büyük hizmetlerin yapıldığına işaret ederek, hükümet vizyonuna uygun projelerin hayata geçildiği Canik'te AK Parti belediyeciliğinin en güzel örneğinin sergilendiğini söyledi. Başalan Mahallesi Muhtarı Zülfikar Esen de, mahallelerine yaptığı hizmetlerden dolayı Başkan Genç'e plaket verdi. Konuşmaların ardından Başkan Genç ve beraberindekiler Canik Belediyesi tarafından Başalan Mahallesi'ne yapılan Halk Pazarı ve Hayvan Satış Pazarı'nın temelini attı. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Genç: 'Mesele Memleketse Gerisi Teferruattır' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement