Genç Milli Oyuncu Seramiksan'da - Son Dakika
Spor

Genç Milli Oyuncu Seramiksan'da

Genç Milli Oyuncu Seramiksan\'da

Türkiye Voleybol Federasyonu Bayanlar 2. Lig A Grup temsilcisi Seramiksan, transfer döneminin bitmesine sayılı günler kala Galatasaray Voleybol takımından genç milli oyuncu Yağmur Mislina Kılıç’ı 2014-2015 sezonunun sonuna kadar kiraladı.

23.01.2015 14:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Voleybol Federasyonu Bayanlar 2. Lig A Grup temsilcisi Seramiksan, transfer döneminin bitmesine sayılı günler kala Galatasaray Voleybol takımından genç milli oyuncu Yağmur Mislina Kılıç'ı 2014-2015 sezonunun sonuna kadar kiraladı.

Türkiye Voleybol Federasyonu Bayanlar 2. Lig A Grup temsilcisi Seramiksan, Galatasaray Voleybol takımından genç milli oyuncu Yağmur Mislina Kılıç'ı 2014-2015 sezonunun sonuna kadar kiraladı. Spor firma Seramiksan A.Ş. idari binasında yapılan imza töreninde Seramiksan Spor Kulüp Başkanı Bülent Erkul ve Asbaşkan Burak Ersoy hazır bulundu. Play off'u zora sokan Kuğular, transferde kolları sıvadı ve takıma katkı sağlayacak genç smaçörü kadrosuna dahil etti. İmza töreninde açıklama yapan başkan Bülent Erkul, "Mislina, Galatasaray'ın A takım oyuncusu ve uzun yıllar milli takımlarda görev yapıyor. Teknik heyetimizin talebi doğrultusunda bu transferi gerçekleştirdik, oyuncumuza güveniyoruz" dedi.

Seramiksan'a geldiği için mutlu olduğunu belirten Yağmur Mislina Kılıç da, "Takımımın hedefleri doğrultusunda elimden geleni yapacağım" diye konuştu.

1.91 boyundaki smaçör Seramiksan ile başarılı olmak istediğini dile getirdi.

MELİS ECE İLE YOLLAR AYRILDI

Transfer döneminde hareketli günler yaşayan Seramiksan, sezon başında kadrosuna dahil ettiği Melis Ece Yurtsever ile yollarını ayırdı. Karşılıklı anlaşarak yolların ayrıldığını belirten Burak Ersoy, Melis'in 3. lig temsilcisi Manisa Büyükşehir Belediyespor ile anlaştığını açıkladı ve katkılarından dolayı teşekkür etti.

Cumartesi günü oynanacak Arkasspor maçının çok kritik olduğunu hatırlatan kulüp başkanı Bülent Erkul, taraftardan ve camiadan destek bekledi. Arkas maçının dönüm noktası olduğunu belirten Erkul, teknik heyete ve oyuncularına olan inançlarının tam olduğunu ifade etti. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Genç Milli Oyuncu Seramiksan'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement