Genç Patronlar Genel Kurula Hazırlanıyor - Son Dakika
Güncel

Genç Patronlar Genel Kurula Hazırlanıyor

Genç Patronlar Genel Kurula Hazırlanıyor

Başkanlığını Burcu Akdarı Toprak'ın yaptığı Genç Yönetici İşadamları Derneği (GYİAD) Olağan Genel Kurulu için gün sayıyor.

27.05.2013 15:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Üyelerinin 30 milyar liralık büyüklüğü ile Türkiye'nin önemli iş örgütlenmeleri arasında ilk sıralarda yer alan GYİAD, 300'e yakın üyesi ve çeyrek asrı aşan köklü geçmişiyle Türk ekonomisine yön vermeye devam ediyor.

29 Mayıs Çarşamba günü Swiss Otel'de yapılacak Genel Kurula, Burcu Akdarı Toprak Başkanlığında hazırlanan tek listeyle gidilecek. Özellikle, girişimcilik ve e-ticaret/ yeni ekonomi alanında hayata geçirdiği projelerle dikkat çeken GYİAD, sosyal ve siyasal alanda Türkiye gündemini de yakından takip ediyor.

Geçmişten aldıkları bilgi birikim ve deneyimlerden yararlanarak yeni dönemde başarı çıtalarını çok daha yukarılara taşımayı amaçladıklarını bildiren GYİAD Başkanı Burcu Akdarı Toprak, gelecekte Türkiye'yi yönetecek üye profilini daha da güçlendireceklerini ifade etti. Akdarı Toprak şunları aktardı:

TÜRKİYE'NİN GELECEĞİNE HİZMET EDİYORUZ

"GYİAD olarak ülkemizin başarılarına ve sorunlarına karşı son derece duyarlı hareket ediyoruz. Özellikle gençlerin eğitimini önemsiyoruz. Onların gelecekteki başarılarını Türkiye'mizin başarısı olarak görüyoruz. Bu kapsamda hayata geçirdiğimiz GYİAD Akademi ile üniversite gençliğini girişimciliğe özendirdik. GYİAD üyeleri, gençlerin büyük ilgi gösterdiği Akademi'de toplam 572 öğrenciyle bilgi ve deneyimlerini paylaştı.

Türkiye'nin ekonomisinde önemli yere sahip Hamdi Akın, Ersin Özince, Hanzade Doğan Boyner, İshak Alaton, Ali Sabancı gibi isimleri üyelerimizle buluşturarak, onların birikimlerini üyelerimize aktardık. Bir yandan AB ile ilgili gelişmeleri yakından takip ederken, öte yandan yurt dışındaki iş fırsatlarını mercek altına alıp ülkemiz adına bir kazanca dönüştürmeye çalıştık. GYİAD geride kalan iki yıl içinde 37 etkinlik, 8 konferans, 23 networking aktivitesi, 2 yurtdışı organizasyonu, 3 kişisel gelişim ve sohbet toplantısı gerçekleştirdi" dedi.

Burcu Akdarı Toprak, güçlü kurum ve güçlü patronların katılımıyla yeni dönemde çok daha dinamik bir yönetim kurulu oluşturarak Türkiye'nin geleceğine hizmet etmeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Genç Patronlar Genel Kurula Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement