Genç Pedallar Bisiklet Turu" - Son Dakika
Yerel

Genç Pedallar Bisiklet Turu"

Genç Pedallar Bisiklet Turu"

Kırklareli’nin Babaeski ilçesinde Gençlik Haftası etkinlikleri çerçevesinde “Genç Pedallar Bisiklet Turu” düzenlendi.

18.05.2016 16:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırklareli'nin Babaeski ilçesinde Gençlik Haftası etkinlikleri çerçevesinde "Genç Pedallar Bisiklet Turu" düzenlendi.

"Genç Pedallar Bisiklet Turu" etkinliği Babaeski Mimar Sinan İlkokulundan start aldı. Gerçekleşen etkinliğe, Babaeski Kaymakamı Tarkan Keskin, Babaeski Belediye Başkanı Av. Adullah Hacı, Babaeski İlçe Emniyet Müdürü Hakan Hatip, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Güvenç Demirarslan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Bayrak, kurum müdürleri ve çeşitli okullarda eğitim gören öğrenciler katıldı.

Bisiklet sürme etkinliğinin gerçekleştiği güzergahlarda emniyet müdürlüğü personeli güvenlik önemleri aldı. Etkinliğin sonunda öğrencilere ikramda bulunuldu.

E-TWİNNİG PROJESİNİ KAPSAMINDA SERGİ AÇILIŞI

Kırklareli'nin Babaeski Mimar Sinan İlkokulu'nda E-twinning Projesi kapsamında ülkemizdeki tarihi ve kültürel özellikleri fotoğraf, kartpostal ve yöresel kıyafetleri derlenerek sergi açılışı gerçekleşti. Açılış sonrası protokol üyeleri, yöresel kıyafet ve fotoğrafları inceleyerek bilgi aldı.

Babaeski Kaymakamı Tarkan Keskin, okulların proje geliştirme ve uygulama konusunda çok başarılı olduğunu ifade etti.

PROJENİN AMACI

Projenin amacı hakkında bilgi veren yetkililer ise, "Farklılıklarımızla beslenecek, ortak değerlerimizle birleşecek ulusal kültür dayanışması projenin başlıca amacıdır. Öğrencilerimizin farklı yöresel kültürlerden öğrencilerle kaynaşması, bu kültürleri ve dolayısıyla ülkemizin zenginliklerini daha yakından tanımaları projenin temelidir" ifadelerini kullandı. - KIRKLARELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Genç Pedallar Bisiklet Turu' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement