Genç Adam, Cinsel İlişkiyi Kabul Etmeyen Kadını Öldürüp Betona Gömmüş - Son Dakika
Güncel

Genç Adam, Cinsel İlişkiyi Kabul Etmeyen Kadını Öldürüp Betona Gömmüş

Gebze'de garson olan Fırat Alper, bir gün önce çalıştığı restoranda işe başlayan 36 yaşındaki Suzan Çağlayan'ı cinsel ilişki teklifini kabul etmedi diye öldürüp betona gömmüş.

17.08.2015 09:30  Güncelleme: 10:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde, ayağındaki bıçak yarası nedeniyle geldiği hastaneden tedavi olmadan ayrılan kişiyi takibe alan polis, zanlının evinde, halıya sarıldıktan sonra üzerine beton dökülen kadın cesedi buldu.

22 yaşındaki Fırat Alper'in, bir gün önce çalıştığı restoranda işe başlayan Suzan Çağlayan'ı (36), cinsel ilişki teklifini kabul etmediği gerekçesiyle öldürüp betona gömdüğü ortaya çıktı.

"KALACAK YERİM YOK"

Olay, 13 Ağustos Perşembe günü meydana geldi. Gebze'nin Denizli Köyü'ndeki bir restoranda çarşamba günü işe başlayan Suzan Çağlayan burada garson olan Fırat Alper ile tanıştı. Fırat Alper'e kalacak yeri olmadığını belirten Çağlayan, mesai bitimi sonrasında Fırat Alper'in Beylikbağı mevkiinde bulunan evine gitti.

15 BIÇAK DARBESİ

İddiaya göre Suzan Çağlayan ile birlikte olmak isteyen Fırat Alper reddedilince mutfaktan aldığı ekmek bıçağıyla Çağlayan'ı vücudunun çeşitli yerlerinden 15 kez bıçaklayarak öldürdü. Boğuşma sırasında bıçakla bacağından yaralanan Fırat Alper, Gebze Fatih Devlet Hastanesi'ne gitti.

TEDAVİ OLMAMASI DİKKAT ÇEKTİ

Ayağındaki yaranın durumu hakkında bilgi alan Alper, daha sonra tedavi olmadan gizlice hastaneden ayrıldı. Hastane polisinin durumdan şüphelenmesi üzerine Gebze Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, Alper'i bulmak için çalışma başlattı.

YATAK ODASINA GÖMMÜŞ

Fırat Alper'in çalıştığı iş yerini tespit eden polis, kendisinin ve Suzan Çağlayan'ın işe gelmediğini öğrenince Fırat Alper'in evine baskın yaptı. Şüpheli hareketleri ve çelişkili ifadeler vermesi üzerine gözaltına alınarak Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen Fırat Alper burada alınan ifadesinde Suzan Çağlayan ile ilişkiye girmek istediğini reddedilince de bıçaklayarak öldürdükten sonra halıya sarıp evin yatak odasının köşesine gömüp betonla kapattığını itiraf etti.

TUTUKLANDI

Polis, Suzan Çağlayan'ın cesedini gömüldüğü yerden çıkarttı. Emniyet Müdürlüğü'nde sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen Fırat Alper, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Genç Adam, Cinsel İlişkiyi Kabul Etmeyen Kadını Öldürüp Betona Gömmüş

Son Dakika Güncel Genç Adam, Cinsel İlişkiyi Kabul Etmeyen Kadını Öldürüp Betona Gömmüş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (13)

  • eda: Hastalıklı beyinler adamin kadini öldürüp gömmesini garipsemiyor da kadının adamın evine gitmesini garipsiyor 10 4 Yanıtla eda: Siz oğullarınıza kadına değer vermeyi ögretin sizin gibi kadını sadece cinsel meta olarak görmesinler ozaman böyle cinayetler duymayız 8 0 eda: Gariban bayan beslemek ne ya. Sen kadınları hayvan olarak görüyorsun belli cahil şey 5 0 Seren: Sende git bakalım tanımadığın adamın evine ne oluyo akıllı geçinen 4 1 Ecem YILMAZ: Eda yoksa sen bayan nikimi kullaniosun,erkekmisin.sendemi evinde gariban bayan beslicen.valla bayan olarak bana ters gelio.sana niye boyle bi relax geldi anlayamadim.he 1 1 eda: Hayır kadınım. Bende sana adamın cinayet işlemesi nasıl relax geliyor onu anlamıyorum. Seren sana gelince benim kendi evim var neden kalay allah düşürmesin. Düşürürse de sizin gibi zihniyetleelre denk helmekten korkarim. Zaten kadin zinayi reddettigi için öldürülmüş haala hadsizce kadını eleştiriyorsunuz 2 0
  • Ecem YILMAZ: Keske kadin namusunu bastan korusaydiyacanida gitmemis olucakti.birde ev kirasina ortak olsun diye ev arkadasi arayan ogrencilere ders olmustur umarim diyorum.zaman cok kotu zaman.belki kadinda kotu cikabilirdi.allah bir daha boyle uzucu ve sorumsuzluk olaylari gostermesin diliyorum. 4 3 Yanıtla eda: Allah senin belani versin sen nasil bi kadinsin böyle söyleyebiliyorsun. Kadın zinayi kabul etmediği için öldürülmüş. Pis agzina öhrencileri alma 1 2
  • adm: Kadın malmış tanımadığı evde nasıl kalır belliki Cinselliği oda istemiş ama biraz nazlanayım demiştir 2 4 Yanıtla
  • efekarli: Manyak dolu la 100 gram et icin bizim mill er tin yapmiyacagi yok asin durzuyu abaza gavvat 5 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement